Beautify is op zoek naar een redactiestagiair(e) voor tenminste 3 maar het liefst 6 maanden. Heb jij affiniteit met mode, beauty, lifestyle én entertainment, reality én schrijven? Dan zoeken wij jou!

Beautify is één van de grootste digitale lifestyle magazines van Nederland en het wordt gemaakt voor de jong vrouw. Beautify is het enige online magazine in Nederland waarin positiviteit altijd centraal staat erop is gericht om vrouwen mooier te maken, zowel innerlijk als uiterlijk. Het is een tijd waarin je als vrouw veel moet - van carrière maken, tot een relatie hebben en perfect zijn op Instagram - maar de Beautify lezeressen willen vooral een leuk leven hebben.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactiestagiair ondersteun je de redactie van Beautify. Je verzint nieuwe ideeën voor rubrieken, schrijft dagelijks artikelen voor de website, denkt mee tijdens brainstormsessies en toont initiatief. Daarnaast ben je bezig met het plannen van artikelen en het onder de knie krijgen van de doelgroep van Beautify en daarop de juiste tone-of-voice vinden. De redactie bestaat uit een jong en enthousiast team dat dagelijks de leukste content maakt.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Je zal je begeven in een leuke en leerzame omgeving waar jij je eerste stappen kunt zetten als lid van een redactie;
  • Je kunt je ei kwijt als beginnen journalist;
  • Werken in een energiek team;
  • Een stagevergoeding welke afhankelijk is van je uren per week en opleidingsniveau;
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken;
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw stage nóg leuker maken.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij gaan graag het gesprek aan met iemand die bezig is met een HBO- of WO-studie op het gebied van communicatie, journalistiek of media. Belangrijk is dat je feilloos kunt spellen en goed bent in de Nederlandse taal. Je bent creatief, durft initiatief te tonen en hebt leuke ideeën voor rubrieken. Daarnaast ben je een harde werker die zelfstandig is, heb je geen moeite om met deadlines te werken en weet je wat er speelt op het gebied van mode, beauty en lifestyle en entertainment. Ook weet je precies welke sites je dagelijks moet bezoeken om je online dosis inspiratie binnen te krijgen. Het is de bedoeling dat je voor deze stage fulltime beschikbaar bent. Het is helaas niet mogelijk om een afstudeeropdracht te doen. Daarnaast zoeken wij een stagiaire die eind januari/begin februari kan beginnen.

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Een lifestylemagazine dat jonge vrouwen helpt alles uit het leven te halen. Beautify helpt jonge vrouwen de allerbeste versie van zichzelf te zijn. Van een succesvolle carrière tot een geslaagd liefdesleven.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281