Ben jij op zoek naar een stage op een creatieve werkplek in Amsterdam? Wil je volledig meedraaien op de redactie van misdaadjournalist Alberto Stegeman? En zie jij het zitten om je creativiteit de vrije loop te laten tijdens het bewerken van divers videocontent? Dan zit je bij Noordkaap TV Producties zeker goed!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je wordt als volwaardige collega ingezet om te researchen en mee op pad te gaan: Stilzitten is er bij ons dan ook niet bij! Naast het mee op pad gaan en researchen naar inhoudelijke en spannende verhalen, houd jij je ook bezig met het editen van video’s en content te generen voor o.a. Instagram. We zijn op zoek naar een student die zich dan ook volledig wil inzetten om onze video’s naar een ‘next level’ te brengen.Ben jij die energieke en zelfstandige student die zich volledig wil inzetten voor de TV producties en online kanalen van Alberto Stegeman? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat
BIEDEN WIJ?


  • Een creatieve en inhoudelijke redactiestage in de periode vanaf september 2022.

  • Meewerken op een bruisende redactie;

  • Inspirerende werkomgeving;

  • Afwisselende redactie en productie werkzaamheden.


Bij Noordkaap heerst de hands-on mentaliteit, dus ben je geïnteresseerd solliciteer zsm!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wat wij vragen:

  • Een enthousiaste en zelfstandige student;
  • Een student met lef en een creatieve geest;
  • Flexibiliteit;
  • In het bezit van rijbewijs B is een vereiste.

Werken bij Noordkaap TV Producties

Meer over dit bedrijf

Al sinds de start in 1998 produceert Noordkaap een onophoudelijke stroom programma’s, voornamelijk met een journalistieke insteek. We produceerden tienduizenden uren televisie. Van series over daklozenopvang, politiekorpsen en zorginstellingen, tot programma’s als Way of Life over bijzondere levensstijlen en het peuterprogramma Wortel TV. Afnemers van onze programma’s: verschillende regionale omroepen, RTL5, KRO, NCRV, Net5, Veronica en SBS6. De kernwoorden van onze programma’s zijn: betrokken, spraakmakend, integer en onthullend. En of het nu gaat om de zoveelste aflevering van Trauma NL of een belangrijke onthulling in Undercover in Nederland? We produceren onze programma’s van de eerste tot de laatste seconde met passie. Veel passie!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280