Ben jij een enthousiaste student met een passie voor media en storytelling? Wil jij je talenten inzetten om jongeren te inspireren en te informeren? Dan is de redactie/communicatie stage bij Beeldbrengers iets voor jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair werk je nauw samen met onze jonge reporters en ondersteun je hen in het hele proces van idee tot eindproduct. Je verzamelt boeiende onderwerpen, voert redactie, stelt callsheets op en bereidt interviews voor. Samen met ons dynamische jongerenteam ga je op pad om indrukwekkende reportages, vlogs, podcasts en andere mediavormen te creëren. Vind je het leuk om zelf af en toe een reportage te presenteren? Ook die kans krijg je bij ons!

Daarnaast draag je bij aan bijzondere projecten zoals documentaireseries en korte films, waarbij je gebruikmaakt van professionele apparatuur en het Adobe pakket. Je werkt samen met ervaren mediaprofessionals en kan bouwen aan je netwerk voor de toekomst.

Hoe ziet mijn week er dan ongeveer uit? Je werkt dagelijks samen met een enthousiaste groep jonge mensen aan mediaproducties. Zo kan je in de ochtend op het kantoor werken aan de montage voor een Instagram Reel die 's middags geplaatst wordt door Omroep Gelderland, begeleid je 's middags een redactievergadering met jongeren en ga je op eind van de dag op pad om opnames te maken ergens in de provincie Gelderland. Op een andere dag heb je een teamoverleg over een nieuw mediaproject met je collega's waar je adviseert over de social media strategie, doe je research voor een nieuw te maken item en plaats je nieuwe posts op onze kanalen.

Elke dag is weer anders bij Beeldbrengers!

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Er is een stagevergoeding van € 600,- euro bruto op basis van full time (40 uren)
  • Je bent bereid om soms in de avonduren en weekends te werken
  • Je werkt vanuit een mooi kantoor in de Nijmeegse hotspot Nyma kwartier
  • Je werkt met leuke collega's en professionals waar je veel van kan leren
  • Je komt in contact met een groot netwerk van omroepen, samenwerkingspartners (zoals Omroep Gelderland, Lux, Rozet, RN7, enzovoorts)

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij een enthousiaste, proactieve, onderzoekende en creatieve teamplayer die ook nog eens kennis heeft van het Adobe pakket? Dan nodigen wij jou heel graag uit voor een kopje koffie om verder kennis te maken!

Werken bij Beeldbrengers

Meer over dit bedrijf

Beeldbrengers is het mediaplatform voor en door jongeren in Gelderland. In samenwerking met Omroep Gelderland, lokale omroepen en bibliotheken maken jongeren reportages, vlogs en andere mediaproducties over alles wat zij belangrijk vinden in de (lokale) samenleving.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280