Stagiaire gezocht, die graag naar buiten wil!

We zoeken een redactie stagiaire voor een live radioshow op zaterdag van 15.00-16.00: Hilversum Uit. Ingrediënten: debat en achtergronden, muziek, dichtkunst en taart. Wij werken met een strikt corona-protocol, waarbij we de richtlijnen van het RIVM volgen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat met een ervaren redactie meewerken: onderwerpen bedenken, gasten regelen en op locatie gasten ontvangen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een ervaren gezellig team waar je veel van kunt leren. We laten je alles doen, maar begeleiden je ook. Ons doel is dat na afloop van je stage je veel hebt geleerd, veel hebt gelachen en een goed begin hebt gemaakt met een goed netwerk.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Vrolijk, zin om aan te pakken, goed in improviseren
  • Interesse in nieuws en debat
  • Social media en montage skills
  • Algemeen ontwikkeld en sociaal vaardig

Wie is NTR

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot College Tour, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280