Redactie-stagiair met affiniteit voor mode gezocht! Op dit moment zijn wij net begonnen aan de opnames van het nieuwe televisieprogramma "Heb ik wat van je aan?".

Binnen het programma gaan 3 ontwerpers aan de slag om een fantastische outfit te creëren voor een BN-er die naar een speciaal evenement gaat. Olcay Gulsen verzorgt de presentatie en staat hen bij in het proces. Wil jij een kijkje krijgen bij het maken van een ENG-programma en dan met name op redactioneel gebied? Dan horen wij graag van jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair biedt je redactionele ondersteuning aan de redacteur tijdens het voorbereiden van opnamedagen. Daarnaast ben je op de opnamedagen aanwezig om inhoudelijke ondersteuning te bieden en te zorgen dat alles goed verloopt. Je zult meelopen binnen het team om zo zicht te krijgen wat er komt kijken bij het maken van een ENG-programma. - Schrijven van Bio's van de ontwerpers - Spotten van quotes - Kandidatenbegeleiding tijdens opnamedagen - Content maken tbv socials (van kandidaten, presentatie, BN-er)

Wat
BIEDEN WIJ?


  • Een fijn en gezellig team

  • Diversiteit aan werkzaamheden

  • Nieuw tv-format waarbij nieuwe ideeën zeer welkom zijn!

  • Een mooie, goed te bereiken locatie in Amsterdam

  • €450,- op basis van een 40-urige werkweek

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent enthousiast en leergiering om te leren hoe een nieuw televisieprogramma tot stand komt. Het is fijn als je affiniteit hebt met mode, maar zeker geen vereiste. Je vindt het leuk om ook het castingproces mee te maken en dat uit te schrijven. Je bent sociaal, zelfstandig en toont initiatief.

Werken bij Talpa Entertainment Productions

Meer over dit bedrijf

Talpa Entertainment Productions is een Nederlands televisieproductiemaatschappij, die in 2019 is opgericht door mediatycoon John de Mol. Wij ontwikkelen en produceren cross mediale formats voor een breed publiek, gericht op humor, talent en maatschappelijke thema’s. We willen met onze programma’s vermaken, inspireren en verbinden. En met programma’s als We Want More, Marble Mania, Lang Leve de Liefde, Linda’s Wintermaand en Jachtseizoen weten we miljoenen mensen te raken. Graag vertellen we je meer over onze organisatie, idealen en ambities en geven we antwoord op jouw vragen. En uiteraard zijn we benieuwd naar jouw idealen en ambities en hopen we je bij één van onze producties te verwelkomen. Wij zijn onderdeel van Talpa Network, ook zij hebben een pagina met stage mogelijkheden bij oa Radio 538, Stuk TV of LINDA. Talpa Entertainment Productions heeft vestigingen in Amsterdam, Laren (NH) en Eemnes.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280