Voor verschillende programma’s (op locatie en in de studio) zijn wij per augustus/september op zoek naar enthousiaste, gedreven redactie stagiairs.

Bij Fabiola ontvangen we je graag in een hecht en gezellig bedrijf, waar je veel kansen krijgt om verschillende dingen te proberen en meters te maken binnen de televisie. Startdatum in overleg, kan ook in augustus.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair werk je nauw samen met (eind)redacteuren, verslaggevers en productieleiders. Je ondersteunt de eindredacteur en redacteur bij het researchen van verhalen en onderwerpen, de casting, maar ook het aanvragen van archiefbeelden en licenties, spotten van gedraaid materiaal, afnemen van telefonische (voor)gesprekken en het begeleiden van kandidaten en publiek.

Afhankelijk van het programma doe je hierbij ervaring op in de studio, op locatie en op kantoor.

Wat
BIEDEN WIJ?

Bij Fabiola bieden wij jou een unieke stageplek binnen de Nederlandse televisieproductie. Fabiola is een jong en informeel bedrijf met een grote verscheidenheid aan mensen, programma’s en werkzaamheden.Vanuit ons kantoor aan het IJ in Amsterdam en/of op verschillende locaties in het land doe je klussen in alle soorten en maten.

Je krijgt van ons écht de mogelijkheid om televisieproductie van dichtbij mee te maken.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Onze ideale stagiair:

  • Volgt een HBO/WO media gerelateerde opleiding Is hardwerkend & leergierig
  • Heeft interesse in mensen en goede sociale communicatieve vaardigheden
  • Kan goed overzicht houden en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Pakt gemakkelijk de telefoon
  • Is goed in research en het schrijven van teksten
  • Heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, schriftelijk en mondeling
  • Is in het bezit van rijbewijs B

 

Wie is Fabiola BV

Fabiola produceert programma’s in alle genres voor alle omroepen en zenders in Nederland. Bekende titels zijn Man bijt hond (SBS6), Topdokters (RTL4), De TV kijker van het jaar (NPO1/AVROTROS), De Alleskunner (SBS6) en Groeten uit 19xx (RTL4). Fabiola is gevestigd in Amsterdam.

Fabiola is een samenwerking van de prominente Belgische productiehuizen Woestijnvis en Lecter Media. De twee producenten bundelen hiermee hun creatieve krachten in Nederland.  Woestijnvis en Lecter Media zijn bekend van programma’s als De Slimste Mens, De Mol, Hotel Römantiek, Man Bijt Hond en Groeten Uit 19xx.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280