Houd je van muziek, festivals en liveconcerten? Ben je een aanpakker die alles wil leren over radiomaken, zowel redactioneel als productioneel? Kom dan stagelopen bij Vera On Track (NTR) op 3FM!

Vera On Track is het alternatieve muziekprogramma op de zaterdag- en zondagavond, van 19:00 tot 22:00 uur op NPO 3FM. Van Goldband tot Billie Eilish, en van S10 tot Alt-J: 3FM-dj Vera Siemons spreekt ze allemaal uitgebreid, en geeft je zo een kijkje achter de schermen bij je favoriete artiesten en festivals. Het team van Vera On Track maakt behalve het radioprogramma ook online videoseries als We Stan en podcasts zoals De Lesbische Liga.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Het team van Vera On Track bestaat uit Vera zelf, een producer en een redacteur. Jij kunt bij iedereen meekijken. Je helpt bij productionele zaken (bijv. het ondersteunen bij regelen van artiesten voor livesessies, het helpen organiseren van reportages op festivals, en het versturen van prijzen naar luisteraars). Ook denk je mee over de redactionele inhoud van het programma, en hoe we die inhoud online verspreiden.

Hoe maak je een goed radio-item? Wat gebeurt er in de studio als er een band komt optreden? Hoe verwerk je een interview met een artiest tot een online video? Wat komt er kijken bij het maken van een podcast? Je maakt het allemaal van dichtbij mee. Er is veel ruimte om zelf te ontdekken wat je leuk en interessant vindt!

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Een fulltime stage waarin je je kunt ontwikkelen en de kans krijgt om veel te leren over het radiovak
 • Een veelzijdig takenpakket met zowel productionele als redactionele taken
 • Een kijkje achter de schermen bij evenementen als Amsterdam Dance Event en Eurosonic Noorderslag
 • Een toegewijd, gezellig team dat het leuk vindt om je alles te leren
 • Een mooie werkplek in het hoofdgebouw van de NPO (Hilversum)

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

 • Je volgt een mbo-, hbo- of universitaire opleiding
 • Je bent creatief en een aanpakker
 • Je hebt affiniteit met radio en podcasts
 • Je bent bekend met social media
 • Je bent flexibel en vindt het niet erg om in de avond en het weekend te werken
 • Je houdt van muziek en bent nieuwsgierig naar de achtergronden van artiesten en festivals

Werken bij NTR

Meer over dit bedrijf

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Promenade, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281