Niet los te slaan van je telefoon? Altijd bezig met de nieuwste gadgets of de gaafste posts op de socials? Ben jij degene die je vrienden en familie bellen als hun laptop niet meer werkt? Dan ben jij perfect geschikt voor deze stageplek bij Reshift. We bieden een plek op de techredactie van meerdere grote websites, waarbij je volledig meedraait als volwaardig redactielid.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als tech stagiair (m/v/x) bij Reshift ben je onderdeel van ons redactionele team. Je draait volledig mee op de redactie: je schrijft artikelen, post op sociale media, denkt na over onderwerpen en invalshoeken en voert je eigen ideeën uit. Je jaagt op nieuws, je optimaliseert de content, je duikt in de data en haalt er alles uit wat eruit te halen valt. Je schrijft over alles wat met tech te maken heeft. Smartphones, koptelefoons, fitnessgear, laptops, televisies, speakers en slimme apparaten, maar ook over privacy, beveiliging, ransomware, games en Netflix-shows, en zelfs crypto, blockchain en NFT’s – en misschien zelfs over dingen waar wij zelfs nog niet aan hebben gedacht.

Heb jij een breed interessegebied, een neusje voor goede content, een bak kennis over een specifiek techy onderwerp en/of een fijne pen? Wil je weten hoe het is om mee te draaien op een redactie? Ben je gek op gadgets, weet je alles van je smartphone en kan je niet wachten op de Metaverse? Wil je jouw skills aanbieden aan miljoenen bezoekers? Dan ben zijn wij op zoek naar jou!

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij:

 • Zijn een gezellig, ambitieus bedrijf in Haarlem
 • Bieden een stageplek op de techredactie, waar je volledig meedraait als volwaardige redacteur
 • Bieden een marktconforme stagevergoeding
 • Leren je de fijne kneepjes van het vak

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Jij:

 • Bent student (hbo of uni) aan een journalistieke of mediaopleiding
 • Beheerst de Nederlandse taal tot in de puntjes
 • Bent geïnteresseerd in tech, internet, gadgets en social media
 • Weet hoe je een artikel schrijft, maar wil leren hoe je er nog beter in wordt
 • Bent voor minimaal drie maanden fulltime beschikbaar, maar liefst langer
 • Wil ervaring opdoen bij meerdere van ’s lands grootste (tech)websites
 • Kijkt niet vreemd op van woorden als ambitie, teamspirit en creativiteit

Werken bij Reshift Digital BV

Meer over dit bedrijf

Reshift is het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland. Onze merken – zoals Computer Idee,  Kieskeurig, Computer!Totaal, Tips & Trucs, Zoom, MacWorld, PCM, Power Unlimited en Media Totaal – zijn toonaangevend en bieden unieke mogelijkheden. Daarnaast organiseren we boeiende seminars en evenementen zoals de IPON, hét innovatie-event voor het onderwijs, de Jfall en Jspring, Devnation en FutureTech. Voor onze relaties ontwikkelen we uitdagende campagnes en authentieke content die geoptimaliseerd is voor o.a. mobiel, online, video, print en events. Zo dragen we direct bij aan het vergroten van de merkbekendheid, beleving en het rendement.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280