Stepping Stone Producties is op zoek naar een enthousiaste stagiair die graag op een redactie afdeling wil werken. Op dit moment hebben we meerdere redactieteams en hebben we diverse programma's in ontwikkeling. Hiervoor zoeken we iemand die met veel nieuwsgierigheid en enthousiasme voor aan de slag wil gaan.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je ondersteunt een of meerdere redactieteams bij bestaande programma's maar ook bij programma's die nog in ontwikkeling zijn. Taken kunnen zijn research doen naar bepaalde onderwerpen van het tv programma, meegaan naar draaidagen om, contact leggen met verschillende bedrijven/personen die informatie kunnen leveren voor de desbetreffende programma's.

Kortom, het betreft een veelzijdig programma.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een leerzame stage aan en een leuke kans om een kijkje achter de schermen te nemen in het redactie vak waar veel tv series ontstaan en worden uitgewerkt. Daarnaast ontvang je een marktconforme stagevergoeding en kom je werken op een kantoor in Amsterdam waar wij een informele sfeer erg belangrijk vinden.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben je creatief, kan je goed wervende teksten schrijven en wil je graag leren hoe een tv programma's tot stand komen? Dan ben jij wellicht de ideale kandidaat voor deze stage.

In overleg is het mogelijk om eerder te starten dan september.

Wie is Stepping Stone Producties

Stepping Stone is een jonge productiemaatschappij in Amsterdam. We hebben een informele, dynamische cultuur en als je ergens alle facetten van het TV vak kunt leren is het wel bij ons.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280