Producent Human Factor TV zoekt een redactie stagiair voor de talkshow M. Vanaf maandag 8 november is Margriet van der Linden terug bij KRO-NCRV op NPO 1 met haar dagelijkse talkshow. In M bespreekt Margriet het nieuws van dag en ontvangt zij gasten uit de actualiteit, politiek, sport, amusement en cultuur. Het programma wordt komend najaar voor het eerst uitgezonden vanuit Hilversum. Dagelijks live van 19.00 tot 20.00.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair help je met de dagelijkse werkzaamheden van de redactie, maar je gaat ook zelfstandig te werk. Je belt met gasten en onderzoekt of ze passen in het programma. Je denkt mee over onderwerpen en gaat op zoek naar beeldmateriaal. Je hebt contact met de gasten, houdt voorgesprekken en schrijft verslagen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een afwisselende en uitdagende stage waarin je veel gaat leren over het redactieproces rondom een dagelijks programma.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

De persoon die wij zoeken:

  • Is beschikbaar van ongeveer half oktober tot en met half maart (uitzonderingen in overleg)
  • Heeft een grote passie voor live televisie
  • Werkt secuur en zelfstandig, is assertief en niet bang om de telefoon te pakken
  • Is geïnteresseerd in de onderwerpen van M
  • Heeft een brede interesse, een goed gevoel voor nieuws, actuele ontwikkelingen en trends
  • Kan onder tijdsdruk werken en is stressbestendig
  • Heeft een flexibele opstelling t.a.v. werktijden. Je werkt per week ongeveer 36 uur verdeeld over 4 dagen. Ongeveer 2 dagen per week werk je tot en met de uitzending ’s avonds.

Werken bij Human Factor TV

Meer over dit bedrijf

Human Factor TV is een kleine en informele producent in het centrum van Amsterdam. We maken diverse programma’s voor zowel publieke als commerciele omroepen. Bekende namen zijn Zondag met Lubach, Sanne Wallis de Show, How to be gay, Padoem Patsss en de talkshow M. Human Factor TV won twee keer de zilveren Nipkow schijf: in 2006 met Koefnoen en in 2016 met Zondag met Lubach. Met het laatste programma won Human Factor in 2017 ook de Gouden Televizierring.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280