Heb je een passie voor radio, een neus voor nieuws, is vroeg opstaan geen probleem en ben je een muziekdier met liefde voor commerciële hits? Dan zoeken we jou! Solliciteer als stagiair voor De Ochtend van Radio 538 en kom het team versterken. Leer alles over de redactionele werkzaamheden van het radiomaken en werk achter de schermen mee in een dynamische en creatieve omgeving.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair op de programma-afdeling van Radio 538: Ben je onderdeel van het programmateam van De Ochtend van 538, het nieuwe programma van Wietze & Klaas. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse redactionele (en soms productionele) werkzaamheden. Je leert alle ins and outs van het werken bij een commercieel radiostation en richt je tijdens je stage vooral op de inhoud en redactionele werkzaamheden van het programma;

Werk je op kantoor en in de studio in Hilversum en eventueel op locatie tijdens producties buiten de deur; Bereid je samen met de redactie de uitzendingen voor, volg je het nieuws en kom je met creatieve ideeën voor de inhoud van de show. Je vult draaiboeken, draagt onderwerpen aan, werkt interviews uit en voert voorgesprekken; Werk je mee aan lange termijn projecten en help je deze inhoudelijk vorm te geven.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat betekent een stage bij Talpa voor jou?

 • Een stagevergoeding van 350 euro bruto per maand bij een fulltime stage;
 • Stage lopen in een gezellig team op een plek vol inspiratie, muziek en energie;
 • Een afwisselende stage bij een nieuw programma;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng, dingen leren en groei

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken een radiodier die…

 • Een HBO studie volgt gericht op Journalistiek, Communicatie, Media of Entertainmentmanagement;
 • Beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen;
 • Zelfstandig werkt, maar het leuk vindt om onderdeel te zijn van een team;
 • Initiatief toont en graag nieuwe ideeën aandraagt;
 • Stressbestendig is en snapt dat radio 24/7 doorgaat;
 • Het geen probleem vindt om vroeg op te staan en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Je werkt in de vroege ochtend en soms in de avond;
 • De Nederlandse taal goed beheerst;
 • Het doel voor ogen houdt en de juiste prioriteiten stelt in een chaotische omgeving;
 • Graag achter de schermen werkt en niet de ambitie heeft om zelf als dj aan de slag te gaan; Graag naar 538 luistert ;-).

Werken bij Talpa Network

Meer over dit bedrijf

Talpa Network bestaat uit de onderdelen Video (o.m. SBS6, Net5, Veronica, SBS9, KIJK, TV538), Audio (o.m. 538, Sky Radio, Veronica, Radio 10 en JUKE), Social (o.m. StukTV en Gierige Gasten), LINDA. en de eCommerce divisie (o.m. VakantieVeilingen en Actievandedag) en Events. Deze onderdelen worden ondersteund door Media Solutions & het Bureau. Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder. Originele en bijzondere verhalen vertellen zit in ons dna. Gecreëerd, gecureerd en gedeeld door onze sterke merken en persoonlijkheden. Samen vormen we een uniek lokaal netwerk dat daar is waar en wanneer het jou uitkomt. Of het via een evenement is, op tv, radio, social of een digitaal platform: onze content staat centraal. We willen er dag en nacht zijn, voor jong en oud. Meer dan relevant. Inmiddels zijn we 1.237 dagen, één pandemie, 71 miljoen veilingen, een knikker-hype, honderden miljoenen streamstarts, 523 duizend ANP-berichten en de 200ste LINDA verder. We zijn benieuwd naar jullie verhalen en vooral naar een frisse blik. Bij Talpa Network bieden we de mogelijkheid voor stagiairs om hun persoonlijke leerdoelen te combineren met professionele vaardigheden. Je krijgt bij Talpa Network dé ervaring van A tot Z, je wordt bij ons opgeleid als volwaardig medewerker waardoor je klaar bent voor een vliegende carrièrestart na je opleiding.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280