Jij wil ervaring opdoen bij de radio. Je hart klopt sneller voor het vertellen van bijzondere verhalen. Achtergrondverhalen en de wereld van sport hebben je interesse. Je hebt een voorkeur voor audiovisuele media en houdt je bezig met de actualiteit. Jij wil het beste uit je stage halen om een professionele redacteur te worden. Jij bent de stagiair die wij zoeken!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Jij gaat werken voor Langs de Lijn en Omstreken, het programma van de EO en NOS op NPO Radio 1. In dit programma hoor je elke doordeweekse avond tot elf uur live sport maar ook interessante persoonlijke verhalen. Doordat je maatschappelijk en cultureel betrokken bent weet je mooie, relevante en actuele achtergrondverhalen uit de wereld van theater, boeken en podcasts te vinden. Je duikt met plezier in verschillende vakgebieden die persoonlijke en avontuurlijke verhalen opleveren.

Mocht je interesse hebben, dan kunnen we samen onderzoeken of je, tijdens deze stage, toegevoegd kunt worden aan ons nachtprogramma op NPO radio 1.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een hecht team met een fijne sfeer waarin je veel kunt leren van onze diverse redacteuren, samenstellers, programmamakers en presentatoren. Samen met het team creëer je relevante, impactvolle en aansprekende journalistieke programma’s. Je werkt samen met jonge en enthousiaste collega’s die met veel passie werken aan de uitzendingen voor radio 1.

Na afloop van de stage ben je een goede bureauredacteur die inzetbaar is op allerlei journalistieke rtv-redacties!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent derde- of vierdejaarsstudent en volgt de hbo-opleiding journalistiek of een andere relevante opleiding
  • Je bent communicatief sterk en bent daarbij doortastend en vasthoudend
  • Je werkt graag samen in een team, bent stressbestendig en flexibel in de omgang
  • Je hebt kennis van of affiniteit met het christelijk geloof

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De EO is een eigentijds christelijk mediabedrijf wat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen. We willen verhalen laten horen die ertoe doen en die mensen inspireren. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s. Samen met zo’n 400 professionals maken we content voor tv, radio, online, bladen en organiseren we evenementen. De EO is een inspirerende, professionele en gastvrije organisatie waar verbinding voorop staat.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280