Voor het langstlopende programma van AT5, Bouw Woon Leef, zijn we op zoek naar een redactie stagiair ter ondersteuning van het tv-programma en de wekelijkse online content voor het AT5 platform.

Wil je werken op een geweldige redactie midden in de stad, dan is dit wellicht de plek voor jou.

 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Voor het programma Bouw Woon Leef wordt elke week een artikel of item geplaatst op het AT5 platform. Hiervoor ga je leren hoe je research doet, inhoudelijke voorgesprekken en schrijf je een opzet voor een item.

Uiteindelijk ga je met een verslaggever op stap om samen een item te maken (zoals toegevoegd item).

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een plek waar je met begeleiding je kunt ontwikkelen tot zelfstandig redacteur. We bieden een cursus DV-cam en een montagecursus, zodat je uiteindelijk zelf van begin tot eind een item kunt afleveren.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Zelfstandig, ondernemend, vasthoudend, nieuwsgierig en liefde voor Amsterdam

Werken bij AT5

Meer over dit bedrijf

Amsterdam is de mooiste stad van Nederland. We barsten van de culturen, nationaliteiten, talenten en ideeën. Van het ondernemend, lerend en creatief vermogen. Van de handel, horeca, historie, bijzondere plekken, gebeurtenissen en evenementen. Van die enorme rijkdom maken we je graag deelgenoot. Volg ons 24/7 via at5.nl, onze app, social kanalen (Facebook, YouTube, Twitter, Instagram) en tv. Wij informeren, inspireren en verbinden. AT5 is met SALTO, FunX en Concertzender onderdeel van de Publieke Omroep Amsterdam (POA), en werkt samen met mediapartner NH Media.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Monique Amse

Monique Amse

Directeur +31 35 6466 264