Zin in Zappelin is een studioprogramma voor kinderen in de leeftijd 3 tot en met 6 jaar en hun meekijkende ouders/verzorgers, broers en zussen. Het programma wisselt drama af met gasten-items, spellen, liedjes, recepten en knutsels.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wil jij als redactiestagiair meewerken aan dit programma? Bekijk hieronder wat je precies gaat doen! Als redactiestagiair met productionele taken bij Zin in Zappelin… -ben je inhoudelijk betrokken bij de totstandkoming van het televisieprogramma op de redactie; -heb je een actieve rol tijdens brainstormsessies; -bedenk, benader en begeleid je interessante gasten om in de studio uit te nodigen; -houd je voorgesprekken en zorg je voor een inhoudelijke terugkoppeling -bedenk en produceer je spellen; -vervul je een actieve rol op draaidagen door het ordenen van rekwisieten, de opvang van -gasten/kinderen en werkzaamheden die tijdens de draaidagen van toepassing zijn.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat bieden wij?

 • Een dynamische werkomgeving en werken in een leuk, gedreven en enthousiast team.
 • Begeleiding en ruimte bij het maken van studieopdrachten.
 • Zeer veel en brede praktijkervaring op voornamelijk productioneel vlak.
 • Een stagevergoeding van €475,00 bruto per maand bij een fulltime stage.

Handig om te weten: Bij AVROTROS vragen we een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) aan voor iedereen die met kinderen werkt. Voor deze stage geldt dit ook, maar wat is een VOG precies? Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) Een VOG is een verklaring waaruit blijkt dat je (justitiële) verleden geen bezwaar vormt voor het vervullen van een specifieke taak of functie in de samenleving. Bij een beoordeling van een VOG-aanvraag bekijkt Justis of je strafbare feiten op je naam hebt staan die een risico vormen voor de functie of het doel waarvoor het VOG wordt aangevraagd. Wil je meer weten? Kijk dan op https://www.justis.nl/producten/verklaring-omtrent-het-gedrag-vog/wat-is-een-vog.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

De ideale stagiair…

 • heeft een zelfstandige, flexibele en accurate werkhouding;
 • beschikt over inzicht en doorzettingsvermogen;
 • heeft goede communicatieve vaardigheden;
 • is enthousiast en een echte doorpakker;
 • is stressbestendig en kan goed onderhandelen;
 • kan prioriteiten stellen en bereid om soms in de weekenden en/of in de avonden werken;
 • is in bezit van rijbewijs B.

Werken bij AVROTROS

Meer over dit bedrijf

AVROTROS. DE OMROEP VOOR ONS. AVROTROS is een omroep die verbindt en verrijkt. AVROTROS is er voor cultuur en rechtvaardigheid. De omroep voor ons. Dat betekent dat we er voor iedereen zijn. ‘Ons’ staat voor het saamhorigheidsgevoel dat Nederland sterker maakt. Om dat elke dag vol trots te kunnen laten zien en horen, vinden we het belangrijk dat elke medewerker bij AVROTROS mag zijn zoals die is. Jouw kwaliteiten en talenten worden hier gezien en verder ontwikkeld. Samen inspireren we elkaar om nieuwe, betere programma's te maken. Voor ons. Heel Nederland.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280