WorkJuice is een online magazine over carrière, geld, mindset en persoonlijke groei. Oftewel: een website waar ambitieuze vrouwen de motivatie, tips en tricks krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Ook als dat betekent dat je juist en stapje terug doet en niet meer probeert alle ballen hoog te houden.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een ambitieuze stagiaire die niets liever doet dan schrijven en net als ons gelooft dat vrouwen in de boardroom thuishoren. Ben je enthousiast, leergierig en proactief? Wil je graag als volwaardig redacteur meedraaien? Dan zoeken we jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair bij WorkJuice ben je artikelen aan het schrijven over uiteenlopende onderwerpen: van mindset tot ondernemen en van werkgeluk tot spaartips. Je verzint nieuwe ideeën voor artikelen en rubrieken en gaat mensen met inspirerende verhalen interviewen. Daarnaast ben je bezig met de social game van WorkJuice en ga je alle ins en out leren over SEO.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Je gaat werken als voltallig lid in een leuk, enthousiast en energiek team;
  • Een stagevergoeding welke afhankelijk is van je uren per week en opleidingsniveau;
  • Kans om je te ontwikkelen op journalistiek gebied, onder goede begeleiding;
  • Ruimte om je eigen ideeën kwijt te kunnen;
  • Toegang tot De Academie, onze binnenhuisuniversiteit, met een ruim aanbod aan opleidingen om je talenten optimaal te ontwikkelen, of te ontdekken;
  • En natuurlijk een heleboel fijne collega’s die jouw stage nóg leuker maken.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij gaan graag het gesprek aan wanneer je bezig bent (geweest) met een hbo- of wo-opleiding op het gebied van online media, communicatie of journalistiek. Je hebt een passie voor schrijven en kunt dat ook foutloos doen. Daarnaast durf je initiatief te tonen, vind je het leuk om zelf ook met ideeën te komen en ben je geïnteresseerd in alles wat met carrière, geld en persoonlijke groei te maken heeft. Kennis van foto- en/of videobewerking is een pré.

Voor deze stage is het belangrijk dat je fulltime beschikbaar bent.

Zou ons huis jouw stageplek kunnen zijn? Laat dan van je horen! We zien je sollicitatie heel graag in onze (digitale) brievenbus binnenkomen.


Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met sterke merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie en Regionale Dagbladen. Wij brengen mensen en verhalen samen. Door simpelweg te luisteren naar ons publiek en jouw doelgroep. We weten wat hen drijft en interesseert. Wat belangrijk is en belangrijk gaat worden. Met diepgaande kennis van publiek en het medialandschap. Dat is waar we in geloven. Relaties met ons publiek, jouw doelgroep en elkaar. Al decennialang. Daar zijn we trots op. Informerend, duidend, inspirerend en verbindend, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280