WorkJuice is een online magazine over carriere, geld, mindset en persoonlijke groei. Oftewel: een website waar ambitieuze vrouwen de motivatie, tips en tricks krijgen om het beste uit zichzelf te halen. Ook als dat betekent dat je juist een stapje terug doet en niet meer probeert alle ballen hoog te houden.

WorkJuice is op zoek naar een ambitieuze stagiair die niets liever doet dan schrijven en net als ons gelooft dat vrouwen in de boardroom thuishoren. Ben je enthousiast, leergierig en proactief? Wil je graag als volwaardig redacteur meedraaien? Dan zoeken we jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Het schrijven van artikelen over uiteenlopende onderwerpen: van mindset tot ondernemen en van werkgeluk tot spaartips.
  • Het verzinnen van nieuwe ideeën voor artikelen en rubrieken.
  • Interviewen van mensen met inspirerende verhalen.
  • Bezighouden met de social game van WorkJuice.

Wat
BIEDEN WIJ?

Naast een goede stagevergoeding biedt deze stage je natuurlijk meer. Je gaat stage lopen in een leuk, enthousiast en energiek team als voltallig lid. Hierin bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op journalistiek gebied, onder goede begeleiding.

Je krijgt de ruimte om je eigen ideeën kwijt te kunnen en de kans om je te ontwikkelen als een echte redacteur. Je leert alle ins en out over SEO.

Kortom een stage waarbij je echt deel van ons bedrijf bent en jouw bijdrage erg belangrijk is.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bezig bent (geweest) met een hbo- of wo-opleiding op het gebied van online media, communicatie of journalistiek.
  • Je een passie hebt voor schrijven en dat ook foutloos kunt doen.
  • Je geïnteresseerd bent in alles wat met carrière, geld en persoonlijke groei te maken heeft.
  • Je initiatief durft te tonen en het leuk vindt om zelf ook met ideeën te komen. 
  • Je fulltime beschikbaar bent. 
  • Kennis van foto- en/of videobewerking is een pré.

Ben jij die stagiair naar wie wij op zoek zijn? Laat dan van je horen! Bij interesse zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via bovenstaande solliciteerbutton. Het uitvoeren van een opdracht is onderdeel van de selectieprocedure.

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met sterke merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie en Regionale Dagbladen. Wij brengen mensen en verhalen samen. Door simpelweg te luisteren naar ons publiek en jouw doelgroep. We weten wat hen drijft en interesseert. Wat belangrijk is en belangrijk gaat worden. Met diepgaande kennis van publiek en het medialandschap. Dat is waar we in geloven. Relaties met ons publiek, jouw doelgroep en elkaar. Al decennialang. Daar zijn we trots op. Informerend, duidend, inspirerend en verbindend, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280