Zou jij dolgraag een bijdrage leveren aan VROUW en heb je een scherpe pen? Dan zoeken wij jou!

VROUW is op zoek naar een stagiair die op onze redactie ervaring wil opdoen. VROUW bestaat uit VROUW Magazine, VROUW Glossy, de krantenpagina VROUW in De Telegraaf, de website VROUW.nl en de dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als online stagiair maak je écht onderdeel uit van het hele VROUW team. ‘s Ochtends begin je de dag al met het verzamelen van ideeën, die we tijdens de ochtendvergadering (samen met jou) bespreken. Je hebt de ruimte om jouw eigen ideeën uit te werken en ideeën van anderen naar je toe te trekken. Je klimt in de telefoon om interviews af te leggen en levert vervolgens een uitgewerkt interview aan bij onze eindredacteur. Bij dit hele proces zullen we je begeleiden.


Af en toe word je geleend door de coördinator van VROUW Magazine, VROUW Glossy of de krant. Op die manier proberen we je zoveel mogelijk kennis en vaardigheden bij te brengen.


Omdat we het ook belangrijk vinden dat je plezier in je werk hebt, proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden met de opdrachten die we bij je uitzetten.

Wat
BIEDEN WIJ?


 • Een leuke, leerzame omgeving waar jij je eerste stappen kunt zetten als lid van een redactie;

 • Een plek waar jij als beginnend journalist jouw creativiteit kwijt kan;

 • Werken in een energiek team.


Herken je jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct via bovenstaande knop!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij onze nieuwe redactie stagiair?

 • Je bent 38 uur per week beschikbaar voor minimaal 3 maanden;
 • Je studeert aan een hbo of wo-opleiding en zit minimaal in het derde studiejaar (School voor Journalistiek is een pre); 
 • Je bent een echte nieuwsjunk en weet het gesprek van de dag te vertalen naar verhalen die onze lezeressen aanspreken;
 • Je weet als geen ander wat er leeft onder vrouwen op Facebook en andere social media;
 • Je bent bekend met termen als SEO en CMS;
 • Je bent niet bang om te interviewen, of de telefoon te pakken en je komt elke dag met vernieuwende ideeën bij de ochtendvergadering; 
 • Het netjes doorplaatsen van content van onze experts, bloggers en opiniepeilsters behoort tevens tot je verantwoordelijkheid;
 • Je schrijft vanzelfsprekend foutloos Nederlands en bent flexibel inzetbaar waar nodig.

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met sterke merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie en Regionale Dagbladen. Wij brengen mensen en verhalen samen. Door simpelweg te luisteren naar ons publiek en jouw doelgroep. We weten wat hen drijft en interesseert. Wat belangrijk is en belangrijk gaat worden. Met diepgaande kennis van publiek en het medialandschap. Dat is waar we in geloven. Relaties met ons publiek, jouw doelgroep en elkaar. Al decennialang. Daar zijn we trots op. Informerend, duidend, inspirerend en verbindend, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280