VROUW, wie kent het niet, maar wist jij ook dat jij als stagiair onderdeel kan worden van de redactie? Zie jij jouw droombaan bij een magazine, maar heb jij ook veel interesse in de journalistiek en in social media? Dan is dit jouw ideale stageplek, want VROUW is op zoek naar een stagiair(e) die op onze redactie ervaring wil opdoen. VROUW bestaat namelijk uit VROUW Magazine, VROUW Glossy, de krantenpagina VROUW in De Telegraaf, de website VROUW.nl, de dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief en onze social media-kanalen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Om half 10 start de ochtend vergadering, daarin wordt het nieuws van de dag besproken. Vervolgens zal jij je bezighouden met het plaatsen van artikelen, het uitwerken van interviews en het doen van research. De ene dag interview je een BN’er voor een mode productie in VROUW Magazine of VROUW Glossy, de andere dag werk je een online artikel over psyche en gezondheid uit. Je zit in een team met twee andere stagiaires en krijgt een persoonlijke stagebegeleider. Ook worden er regelmatig leuke borrels en uitjes georganiseerd.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een leuke, leerzame omgeving waar jij je eerste stappen kunt zetten in de journalistiek;
  • Een plek waar jij als beginnend journalist jouw creativiteit kwijt kan;
  • Werken in een gezellig team, in het middelpunt van de redactie van De Telegraaf;
  • Een stagevergoeding van € 350,- per maand;
  • Vanaf februari komen er verschillende stageplekken vrij. Exacte datum kan in overleg.

Vermeld in je motivatiebrief naar welk onderdeel van de redactie jouw voorkeur uitgaat.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Dit is jouw kans als je:

  • Het gesprek van de dag vertaalt naar boeiende verhalen voor onze lezeressen.
  • Niet bang bent om te interviewen en altijd met frisse ideeën komt.
  • Vlekkeloos Nederlands schrijft en flexibel inzetbaar bent waar nodig.

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met sterke merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie, Regionale Dagbladen (Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander) en digitale merken zoals Dumpert, Culy, NSMBL, J/M Ouders, Jaap, Metro en GroupDeal.

Recent is het aanbod voor adverteerders verrijkt met de regionale dag- en weekbladen van Mediahuis Noord (o.a. Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en Friesch Dagblad) en Mediahuis Limburg (o.a. De Limburger).

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280