VROUW, wie kent het niet, maar wist jij ook dat jij als stagiair onderdeel kan worden van de redactie? Zie jij jouw droombaan bij een magazine, maar heb jij ook veel interesse in de journalistiek en in social media? Dan is dit jouw ideale stageplek, want VROUW is op zoek naar een stagiair die op onze redactie ervaring wil opdoen.

VROUW bestaat namelijk uit VROUW Magazine, VROUW Glossy, de krantenpagina VROUW in De Telegraaf, de website VROUW.nl, de dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief en onze social media-kanalen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Bij VROUW zoeken we een stagiair voor 5 maanden, liefste 5 dagen per week vanaf februari. Ben jij een hbo/wo-student die helemaal into het laatste nieuws is? Ben jij op de hoogte van wat er speelt onder vrouwen? Ben jij diegene in jouw vriendengroep die creatieve ideeën uit zijn of haar mouw schudt? Dan is deze stage voor jou.

Om half 10 start de ochtend vergadering, daarin wordt het nieuws van de dag besproken. Vervolgens zal jij je bezighouden met het plaatsen van artikelen, het uitwerken van interviews en het doen van research. De ene dag interview je een BN’er voor een mode productie in VROUW Magazine of VROUW Glossy, de andere dag werk je een online artikel over psyche en gezondheid uit. Je zit in een team met twee andere stagiaires en krijgt een persoonlijke stagebegeleider. Ook worden er regelmatig leuke borrels en uitjes georganiseerd. Bekijk ook de dag in deze TikTok.

Wat
BIEDEN WIJ?

  • Een leuke, leerzame omgeving waar jij je eerste stappen kunt zetten in de journalistiek;

  • Een plek waar jij als beginnend journalist jouw creativiteit kwijt kan;

  • Werken in een gezellig team, in het middelpunt van de redactie van De Telegraaf;

  • Een stagevergoeding van € 350,- per maand.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Het gesprek van de dag vertaalt naar boeiende verhalen voor onze lezeressen. Niet bang bent om te interviewen en altijd met frisse ideeën komt. Vlekkeloos Nederlands schrijft en flexibel inzetbaar bent waar nodig.

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Wij zijn één van de grootste mediabedrijven van Nederland. Bij ons vind je invloedrijke kranten, sterke radio en vernieuwende online platformen, gebouwd op een brede kennis van media en ons publiek. Zo bereiken we elke dag miljoenen mensen met titels als de Telegraaf, VROUW, Metro, Haarlems Dagblad en NSMBL. Online, landelijk en regionaal. Van onafhankelijke journalistiek tot commercieel en activerend. We prikkelen en verrijken onze lezers, terwijl we blijven streven naar groei en vernieuwing voor onze medewerkers, onze merken en onze partners. Stagiairs zijn het talent van de toekomst, daarom investeren wij graag in nieuw talent. Bij ons loop je een uitdagende stage op een van onze regionale afdelingen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280