De Telegraaf bepaalt het gesprek. Durft een duidelijke mening te hebben. En is er dus voor mensen met een duidelijke mening. Die stelling nemen en ergens voor staan.

Voor ons lifestyleplatform VRIJ, het zaterdagkatern van De Telegraaf met onderwerpen als culinair, reizen, natuur, wonen en wetenschap, zoeken we een breed georiënteerde online redactie stagiair. Verstand van en ervaring met SEO, online systemen en social media zijn een must.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Social media verzorgen over lifestyle onderwerpen
  • Rubrieken bedenken en invullen voor de site en voor het magazine
  • Meedenken over het laten groeien van het platform

Wat
BIEDEN WIJ?

Naast een goede stagevergoeding biedt deze stage je natuurlijk meer. Je gaat stagelopen in een leuk, enthousiast team. Hierin bieden wij jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op journalistiek gebied, onder goede begeleiding.

Kortom een stage waarbij je echt deel van ons bedrijf bent en jouw bijdrage erg belangrijk is.

Ben jij die stagiair naar wie wij op zoek zijn? Laat dan van je horen!

Bij interesse zien we jouw sollicitatie graag tegemoet via bovenstaande solliciteerbutton. Het uitvoeren van een opdracht is onderdeel van de selectieprocedure.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Jij bent een flexibele allrounder die een journalistieke HBO/WO opleiding volgt, liefst in de online-richting. Je beheerst de Nederlandse taal, hebt ruime digitale kennis en bent in staat journalistieke bijdrages te leveren voor onze site en onze sociale media en om mee te denken en een actieve bijdrage te leveren aan hoe het platform op de juiste manier te laten groeien.

Werken bij Mediahuis Nederland B.V.

Meer over dit bedrijf

Mediahuis is één van de grootste Nederlandse mediabedrijven met sterke merken als De Telegraaf, VROUW, Privé, Autovisie en Regionale Dagbladen. Wij brengen mensen en verhalen samen. Door simpelweg te luisteren naar ons publiek en jouw doelgroep. We weten wat hen drijft en interesseert. Wat belangrijk is en belangrijk gaat worden. Met diepgaande kennis van publiek en het medialandschap. Dat is waar we in geloven. Relaties met ons publiek, jouw doelgroep en elkaar. Al decennialang. Daar zijn we trots op. Informerend, duidend, inspirerend en verbindend, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280