Ben jij verslaafd aan televisie, radio, documentaires, podcasts, films en series? Heb je een vlotte pen en bedenk je graag creatieve invalshoeken? Kom dan stagelopen op een van de grootste tijdschriftredacties van Nederland.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair draai je mee als schrijvend redacteur op de redactie van de VPRO Gids. Je schrijft kortere en langere artikelen, houdt telefonische interviews en als het goed gaat kun je ook op pad voor een reportage. Je woont de redactievergaderingen bij, waar jouw creatieve input en ideeën zeer welkom zijn.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leerzame stage (32-26 uur per week) op een gezellige en ervaren redactie, waarin je de ruimte krijgt om je eigen interesses te volgen. Start- en einddata zijn flexibel, in overleg. Je leert alles over het proces van een tijdschrift maken en krijgt alles mee wat het werken bij de VPRO te bieden heeft.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je doet een opleiding op HBO of WO niveau. Je hebt een brede algemene ontwikkeling, liefde voor cultuur en media en affinitieit met de programmering en missie van de VPRO.

Je kunt zelfstandig werken, maar vindt het ook geen probleem om hulp te vragen.

Werken bij VPRO

Meer over dit bedrijf

De VPRO maakt breinvoer. Programma’s en content die je geest prikkelen, zoals De Avondshow met Arjen Lubach, Tegenlicht, Plakshot, Sekszusjes TV, 3voor12, On Stage, 100 Dagen in je Hoofd en Nadia. Buiten de gebaande paden, vaak tegen de stroom in, zoeken onze verslaggevers in binnen- en buitenland, onderzoeksjournalisten, documentairemakers en grappenmakers altijd naar opmerkelijke ontwikkelingen, trends en denkers. Dat levert steeds weer verrassende verhalen op vanuit ongebruikelijke invalshoek. Inspirerend en activerend. Zo willen we mensen in beweging zetten met ideeën en inzichten die een positieve draai aan de wereld geven. De VPRO is uitgesproken inclusief. We streven naar een organisatie die de kracht van de diversiteit van medewerkers optimaal benut om mooie verhalen en nieuwe perspectieven aan te reiken.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP