Verras jij ons met jouw aansprekende pen? Wil jij je ontwikkelen tot een professioneel redacteur? Of maak jij graag de beste vlogs of social media posts? Ga de uitdaging aan bij Visie, wij stomen jou klaar voor het echte werk!

Visie EO-Visie wil je helpen om te leven met God. We brengen hoopvolle, persoonlijke verhalen, verdiepende thema’s, christelijk nieuws en mediatips. In het wekelijkse Visie Magazine ontvangen onze abonnees de verhalen met de programmagegevens thuis. Op Visie Online, in onze digitale nieuwsbrief en op social media willen we elke dag inspireren om hoopvol te leven en te geloven.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je helpt mee met het samenstellen van verschillende rubrieken in Visie. Daarnaast doe je research voor artikelen, schrijf je verhalen, neem je interviews af en werk je deze uit. Ook als je vooral met video of social media aan de slag wilt ben je bij Visie op de juiste plek. Je neem wekelijks deel aan de redactievergaderingen.

Kortom, je werkt allround mee op de redactie!

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leerzame en uitdagende stage!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • We zijn op zoek naar een derde- of vierdejaarsstudent journalistiek die zelfstandig kan werken en zijn/haar nek durft uit te steken.
  • Je hebt sterke affiniteit met het christelijk geloof.
  • Je schrikt er niet voor terug om je tanden in een verhaal te zetten en de basisbeginselen van goede journalistiek hoeft niemand je uit te leggen.
  • Je weet wat er speelt in de wereld en hebt kennis van de kerkelijke kaart.
  • Bovendien heb je een frisse kijk op Visie: we verwachten van jou een paar steengoede, creatieve ideeën!

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280