Tweewieler is al ruim 100 jaar verbonden met de tweewielerbranche. Ons vakblad valt bij het gros van de tweewielerwinkels in Nederland en België op de deurmat. Met onze website, nieuwsbrieven en socials bereiken we vele tienduizenden branchegenoten. Daarnaast organiseren we evenementen zoals webinars, kennissessies en natuurlijk de Tweewielerwinkel van het Jaar. Tweewieler – online, print en events – wordt gemaakt door een enthousiast, betrokken en hecht team binnen uitgeverij VMN media. Onze standplaats is Zeist.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Voor de redactie van Tweewieler zijn we op zoek naar een gedreven stagiair die de architect wil zijn van zijn of haar eigen stage. We bieden je de kans om als volwaardig lid van de redactie mee te draaien en de fijne kneepjes van het vak te leren: interviews afnemen, artikelen schrijven, persberichten redigeren, berichten op sociale media te plaatsen. Natuurlijk zien we graag dat je actief meedenkt over de inhoud van ons magazine en online platform.

Wat
BIEDEN WIJ?


  • Een leerzame stage binnen ons enthousiaste team

  • Een gedegen kennismaking met een florerende branche

  • Werkervaring binnen een modern mediabedrijf

  • Geen dag die hetzelfde is

  • De mogelijkheid tot thuiswerken

  • Een zeer goede stagevergoeding


Wil jij je stage bij ons vervullen? Stuur je motivatie en CV zsm. Hopelijk tot snel!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je volgt een HBO- of WO-opleiding Communicatie, Journalistiek of Nederlands. Wat we belangrijk vinden is dat je affiniteit hebt met de fiets en/of de fietsenwinkel, je zelfstandig kunt werken en een aanpakker bent. Bij een naderende deadline schiet je niet in de stress, maar ben je in je element.

Werken bij VMN Media

Meer over dit bedrijf

VMN Media is het leidende business-to-businessmediabedrijf in Nederland. Wij bereiken dagelijks ruim 1,5 miljoen professionals in meer dan 50 bedrijfstakken en niches. We verbinden, inspireren en informeren deze professionals met onze on- en offline content, events en opleidingen. VMN media is gehuisvest in een zeer modern pand in Zeist (10 km van Utrecht centraal), waar samenwerking, interactie en fun centraal staan!

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280