Kom jij met ons kennismaken tijdens de Banijay Benelux Stage Speeddate op maandag 7 juni tussen 10 en 13 uur?

Tijdens de Speeddate ga je in gesprek met onze makers en/of met de recruiters die zich altijd bezighouden met het samenstellen van de perfecte productieteams. 

Ben jij een nieuwsjunk en volg je de actualiteit op de voet? Leer je graag de journalistieke kneepjes van het vak, dan is dit de stageplek voor jou!  

Wij zijn op zoek naar stagiairs die graag meer doen alleen meekijken. Als stagiair ben je nauw betrokken bij de totstandkoming van de verschillende programma’s en lever je een belangrijke bijdrage aan de inhoud van de dag, onze producties en het redactionele proces.

TVBV is het journalistieke productiehuis van Nederland en produceert programma’s zoals Op1, De Hofbar, Pauw komt binnen, Scheefgroei in de polder en De Achterkant van het Gelijk. Wij maken programma’s voor de publieke omroep en verschillende commerciele zenders waarbij we ons richten op de actualiteit, human interest en infotainment.

Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en werkt nauw samen met onze redacteuren en eindredacteuren die je ook begeleiden. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

· werken op de redactie van een actualiteitenprogramma;


· zelfstandig researchen, produceren en uitwerken van interessante onderwerpen en gasten uit de samenleving;


· zoeken/spotten van ondersteunend beeldmateriaal;


· maken van voormontages en items;


· beheren van social media-kanalen.

Wat
BIEDEN WIJ?

· een leuke en leerzame stage op de journalistieke redactie van Nederland;


· een stage per augustus/september voor de periode van een half jaar;


· een relevante stagevergoeding;


· een aangename en goed bereikbare werkplek in Amsterdam.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

·         een echte nieuwsjager;

·         overduidelijk geinteresseerd in politiek, cultuur en maatschappelijke onderwerpen;

·         een beller, communicatief vaardig en je maakt gemakkelijk contact met eventuele gasten/sprekers;

·         gedreven, enthousiast, creatief en een teamplayer;

·         nauwkeurig en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;

·         student aan de Hogeschool voor Journalistiek of je volgt een vergelijkbare opleiding;  

·         flexibel en werken in de avond is een vanzelfsprekendheid.

Werken bij Banijay Benelux

Meer over dit bedrijf

Banijay Benelux is de thuisbasis van verschillende creatieve contentproducenten – EndemolShine Nederland, SimpelZodiak, NL Film, TVBV, Totem Media en Zodiak Belgium - en een collectief van multi-getalenteerde creatievelingen on- en off-screen, verenigd in ambitie en divers in denken. Met onze unieke labels ontwikkelen, creëren en distribueren we videocontent met lokale en wereldwijde aantrekkingskracht. Voor elk platform en in alle denkbare genres. Van populair tot edgy, van ongeschreven goud tot gescripte magie, van luchtig lachen tot intrigerende inzichten. Als meest complete contentproductieorganisatie in de Benelux helpen we onze partners – zenders, omroepen, streamers, distributeurs, adverteerders en maatschappelijke organisaties – om deel uit te maken van het leven van hun publiek met de beste on-screen storytelling – voor ons storymaking. Bij Banijay Benelux koesteren en stimuleren wij ondernemerschap, creatieve vrijheid, samenwerking en innovatie. We zijn trots op onze hoge kwaliteit content en (inter)nationale merken zoals Big Brother, Penoza, Expeditie Robinson, Op1, Miljoenenjacht, Hunted, Temptation Island, GTST, All You Need Is Love, The Next E-Talent, Commando’s, de Vlaamse soap Familie en Liefde voor Muziek en de YouTube-hits Legends of Gaming, Locked Out en Vakkenvullers. En dat we als grootste sportproducent medeverantwoordelijk zijn voor de voetbalkanalen van ESPN en de Eredivisie. Banijay Benelux is onderdeel van Banijay Group: ‘s werelds grootste internationale contentcreatie- en distributiegroep met een eclectische mix van meer dan 120 productiebedrijven in 22 landen en vertegenwoordigt daarmee de meest prestigieuze entertainmentmerken wereldwijd, waaronder MasterChef, Peaky Blinders, Black Mirror, Mr. Bean, Survivor, Wallander, The Kardashians en Extreme Makeover: Home Edition. www.banijaybenelux.com

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280