In het TV-programma De Verandering vertellen christenen die op latere leeftijd tot geloof zijn gekomen hun verhaal. Mooie, bijzondere en indrukwekkende verhalen die inspireren en hoop geven op een betere toekomst. Voor dit bijzondere programma van de EO zoeken we redactie stagiair.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je wordt onderdeel van het contentteam dat de Verandering maakt, samen met hen bereid je de afleveringen voor. Je gaat op zoek naar gasten voor het programma en je doet research naar de onderwerpen die ter sprake komen. Je neemt actief deel aan de brainstorm, helpt bij het vormgeven van de aflevering, wordt betrokken bij het proces van scenarioschrijven en montage en je genereert content voor social media. Je gaat regelmatig op bezoek bij potentiële gasten en gaat langs locaties waar de opnames plaats kunnen vinden.

Een leuk extraatje is dat je een training krijgt in het voeren van een human-interest interview en dat er de mogelijkheid is om het script schrijven te leren. Een stage met veel mogelijkheden, waarbij ook een beroep wordt gedaan op je flexibiliteit.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt terecht in een gezellig, hardwerkend team, waar de werksfeer goed is en waar iedereen naar elkaar omkijkt. Een team dat bestaat uit mensen die mooie tv willen maken en met liefde bezig zijn met geloofsvragen.

Je wordt echt onderdeel van het team, kennis en kunde worden met je gedeeld en samen met jou gaan we het avontuur aan dat De Verandering heet. Vanaf januari/februari 2025 hebben we ruimte voor 2 stagiaires die fulltime aan de slag willen gaan.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent een derde- of vierdejaars HBO student
  • Je werkt graag samen in een team
  • Je luistert met plezier naar geloofsvragen en hebt interesse in mensen
  • Je hebt een goede algemene kennis
  • Je kunt goed communiceren en vindt bellen geen probleem
  • Je hebt affiniteit met het christelijke geloof en bent zelf ook op zoek naar zingeving

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De EO is een eigentijds christelijk mediabedrijf wat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen. We willen verhalen laten horen die ertoe doen en die mensen inspireren. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s. Samen met zo’n 400 professionals maken we content voor tv, radio, online, bladen en organiseren we evenementen. De EO is een inspirerende, professionele en gastvrije organisatie waar verbinding voorop staat.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280