Na de zomer gaat de nieuwe talkshow van Eva Jinek voor de AVROTROS van start. De uitzendingen zullen iedere maandag t/m donderdag om 19.00 uur op NPO 1 te zien zijn. Voor deze nieuwe productie hebben we vanaf 1 augustus plek voor meerdere stagiairs. Je komt te werken in een gemotiveerd team dat vol enthousiasme een volledig nieuwe talkshow gaat maken.

Een eerdere stage bij een televisieprogramma is een pré.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair draai je volledig mee met het team van redacteuren. Je helpt met het bedenken van onderwerpen op het gebied van actualiteit, sport, human interest en entertainment. Verder bestaan de werkzaamheden uit researchen, het bellen van gasten, zoeken naar beeld en het maken van gespreksopzetten.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stage waarbij je van A tot Z kunt leren hoe je een dagelijkse talkshow maakt. Ook is er gedurende de stage periode de mogelijkheid om mee te kijken bij de andere functies binnen de talkshow. Verder krijg je een laptop te leen en worden de lunch en het diner verzorgd. Je krijgt een stagevergoeding van € 450,- per maand.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Jij weet wat er speelt en hebt een passie voor nieuws.
  • Affiniteit met (dagelijkse) talkshows.
  • Communicatief sterk, sociaal en een doorzetter.
  • Flexibel wat betreft de dagelijkse werktijden.
  • Beschikbaar vanaf augustus/september 2024 voor een periode van minimaal drie maanden.

Werken bij MediaLane TV B.V.

Meer over dit bedrijf

MediaLane, in 2014 opgericht door Iris van den Ende, is een mediabedrijf met grote ambities. We bouwen met veel energie aan prachtige TV, LIVE én THEATER producties van hoogwaardige kwaliteit. We richten ons op het toegankelijk maken van entertainment voor het grote publiek, onder het motto: WE ARE LIVE, ALTIJD, OVERAL, VOOR IEDEREEN. MediaLane werkt in samenwerking met en in opdracht van commerciële en publieke media broadcasters, theaters, venues, licentiehouders en merken. Zowel voor als achter de schermen geloven wij in de kracht van talent. Als onafhankelijke televisieproducent ontwikkelt en produceert MediaLane, TV formats voor zowel de publieke als de commerciële omroepen en digitale broadcasters in Nederland. De producties zijn uiteenlopend: van groot amusement tot dramaserie en van reality tot infotainment. MediaLane TV is producent van o.a. Even Tot Hier, The Connection, Matthijs Gaat Door, ARIA, Chansons!, Busje Komt Zo!, Ivo op Zondag, Zina, Maud en Babs, Paul Pakt Uit!, Erica op Reis, Max Masterclass en Nederland op Film.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP