Je krijgt tijdens deze stage een unieke kans om inhoudelijk mee te helpen bij het maken van verschillende televisieprogramma’s voor diverse commerciële omroepen.

Stokvis Content is een kleinschalig bedrijf, waardoor je de kans krijgt om verantwoordelijkheden naar je toe te trekken gedurende de stageperiode. 


Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair bij Stokvis Content maak je deel uit van een divers en creatief team. Je bent onder andere verantwoordelijk voor:

  • het (telefonisch)screenen van nieuwe kandidaten
  • het maken van social media teksten voor de diverse online kanalen
  • het brainstormen over verfrissende manieren om kijkers te bereiken
  • het schrijven van nieuwsbrieven.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden een afwisselende stage waarin je werkt aan verschillende (online) producties, met veel verantwoordelijkheden. Je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen en ervaring op te doen!

Starten kan na kerstvakantie, einddatum in overleg.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent een derde- of vierdejaars student met een opleiding op het gebied van Media, Journalistiek of Communicatie;
  • Je bent enthousiast, leergierig, creatief en kan goed werken onder grote tijdsdruk;
  • Je beheerst de Nederlandse taal.

Werken bij Stokvis Content

Meer over dit bedrijf

Stokvis Content is in ruim tien jaar uitgegroeid tot een succesvol productiehuis, waarbij met veel passie content in verschillende vormen wordt geproduceerd: televisieprogramma’s voor publieke en commerciële omroepen, branded content, roadshows, commercials en sociale media en online content. De rode draad hierin is dat we verhalen vertellen, inspireren en in beweging zetten.

De Grote Tuinverbouwing (SBS6), Lodewijks Groene Geluk (RTL4), Van Woonvilla naar Droomvilla (RTL4), BBQ Battle (RTL4) en Niels Komt Langes (Youtube-serie) zijn voorbeelden van actuele non-spot programma’s die we in nauwe samenwerking met onze partners maken. Voor maximale impact worden vanzelfsprekend tal van sociale media kanalen ingezet.

Verder zijn we er trots op dat we samen met Prof. mr Pieter van Vollenhoven een bijzonder Omroep MAX natuurprogramma maken, Professors op Pad. Met Hans Dorrestijn, schrijver/cabaretier, produceren we momenteel een nieuwe serie voor NPO2, waarbij we natuur en taalkunst met elkaar verbinden.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280