Stax&Toine is het middagmagazine van Avrotros op Radio1. Van maandag tot donderdag brengt het tussen twee en vier verrassende inzichten bij het nieuws van de dag, maar er is ook ruimte voor consumentennieuws en lifestyle. De redactie is op zoek naar een stagiair.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je werkt afwisselend aan de uitzending van de dag en aan de planning enkele dagen vooruit. Je bent bezig met het nieuws van de dag, de follow ups daarbij en het plannen van rubrieken voor de komende dagen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Binnen een hecht, jong en dynamisch team ga jij aan de slag. Je leert hoe je het nieuws van de dag vertaalt naar verhalen die de luisteraar inspireren. Daarnaast krijg je de kans om zelf verhalen te pitchen en uit te werken.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je bent een teamspeler met een positieve instelling, je bent een doorzetter en loopt altijd over van ideeën voor verhalen. Je wilt graag leren hoe je een herkenbaar programma maakt.

Wie is AVROTROS

AVROTROS is een onafhankelijke en maatschappelijk betrokken omroep die Nederland verrijkt en verbindt. Met ruim 2500 uur zendtijd op televisie en 9000 uur op radio per jaar ligt onze focus op het maken van kwalitatieve programma’s die voor iedereen toegankelijk zijn. Met onze evenementen staan wij letterlijk midden in de samenleving. In een professionele en tegelijkertijd informele werkomgeving maken wij programma’s die informeren, inspireren, vermaken en onze idealen vertegenwoordigen.

  • Bijdragen aan een veilige en rechtvaardige samenleving 
  • Stimuleren van kunst- en cultuurbeleving in Nederland 
  • Samenbrengen van mensen 
  • Helpen met het duiden van nieuws 
  • Thuishaven voor de jeugd 

Met onze programma’s, online platforms en evenementen bereiken wij een groot publiek. Wij streven dan ook naar kwaliteit en innovatie en motiveren ambitieuze en creatieve media-professionals te solliciteren op onze vacatures.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema | Mediastages

Belinda Gelsema | Mediastages

Adviseur Werving Talent 035 6466 280