Een vaste waarde op Radio 2 is het VARA-programma ‘Spijkers met Koppen’, dat wordt gepresenteerd door Willemijn Veenhoven en Dolf Jansen. Naast de interviews met spraakmakende gasten over actuele thema’s zullen ook in het nieuwe seizoen de bijdragen van de cabaretiers niet ontbreken. In iedere uitzending is ook een live-optreden te horen van een (Nederlandse) artiest of band. 

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Redactiewerk!

Je pluist kranten en andere media na op geschikte onderwerpen. De onderwerpen variëren van politieke debatten tot burenruzies en van bijzondere sporters tot mooie persoonlijke verhalen. Eigenlijk kan alles in Spijkers! Je belt met gasten en onderzoekt of ze passen in het programma. Daarna werk je het interview uit. Humor is gewenst.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een prettige omgeving waarin je veel kunt leren en veel mag doen!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Volg jij een HBO-opleiding journalistiek en ben jij geïnteresseerd in radiomaken en alles om je heen reageer dan! Fijn als je out of the box kunt denken. 

 

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, Zembla, De Nieuws BV, Domien en #BOOS. BNNVARA staat voor een vrije, nieuwsgierige en sociale samenleving. We betrekken iedereen bij de wereld, de welvaart en het welzijn en spelen een activerende rol in onze maatschappij. We kennen geen grenzen: niet in de organisatie en niet in de wereld. Geen onderwerp blijft onbesproken, geen wildernis onverkend, geen heilig huisje overeind. We laten ons leiden door wat we belangrijk vinden en niet door wat hoort of van ons verwacht wordt.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280