Ben jij een enorme sportliefhebber en wil je heel veel leren? Dan hebben wij bij Southfields Stories dé stage voor jou!

Wij zijn per september 2023 op zoek naar een Redactie Stagiair die ons team willen komen versterken. Southfields Stories richt zich op het maken van high-end sportdocumentaires en documentaireseries voor streamers en zenders.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Meedenken met de redactie over toekomstige en lopende projecten.
  • Spotten van beeldmateriaal.
  • Research bij ontwikkelen toekomstige projecten.
  • Schrijven van verhalen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een superleuke en vooral leerzame stage!

Een plek waar je volop nieuwsgierig mag zijn, vragen mag stellen en fouten mag maken zolang je er maar van leert. We zijn er tenslotte om jou te helpen groeien! We kijken samen naar jouw leerdoelen en hoe wij die aan kunnen laten sluiten bij jouw werkzaamheden. En, niet geheel onbelangrijk, je ontvangt een reiskostenvergoeding als je studenten OV niet geldig is op de dagen dat je stage moet lopen. Wel zo fijn! Een relevante stagevergoeding; En last but not least, een fantastische en makkelijk bereikbare werkplek in Amsterdam of Hilversum.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Bezig met een media-, communicatie- of journalistieke opleiding op hbo-niveau (of een gelijkwaardige opleiding);
  • Geïnteresseerd in anderen, enthousiast, leergierig en durft initiatief te nemen
  • Je kan goed communiceren
  • Je hebt affiniteit met sport in het algemeen
  • Je kijkt veel documentaires en bent geïnteresseerd in storytelling
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met storytelling

Werken bij Southfields B.V.

Meer over dit bedrijf

Southfields, opgericht in 2002, is het grootste sportproductiebedrijf van Nederland. Van voetbal, wielrennen en Formule 1 tot hockey, volleybal en basketbal, Southfields levert verslaggeving, registraties, talkshows en documentaires voor verschillende zenders en platforms. Het bedrijf produceert onder meer de voetbalprogramma’s en F1-uitzendingen voor Ziggo Sport, de wedstrijdregistraties en programma's van de Nederlandse Eredivisie, de Pure Energie Eredivisie Vrouwen en Keuken Kampioen Divisie voor ESPN, PSV TV, Ajax TV, de Bellator mixed martial arts-programma's voor Spike TV en Oranjezomer voor Talpa.
Naast de sportprogramma's heeft Southfields ook een documentaire afdeling die jaarlijks 15 tot 20 bijzondere en prijswinnende sportdocumentaires maakt, met onder andere de documentaireserie ‘No Guts No Glory FC Utrecht 50 jaar’ voor Videoland, ‘Wout van Aert inside Team Jumbo-Visma’ voor VTM en ‘Jong Oranje opent de deuren’ voor Insight TV en ESPN.
Southfields is een contentproducent van Banijay Benelux - een collectief van verschillende creatieve contentproducenten en onderdeel van ’s werelds grootste internationale contentcreatie- en distributiegroep Banijay Group.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281