Wij zoeken een creatieve en enthousiaste stagiair die ons team komt versterken! Ben jij goed in fotograferen? En vind je het leuk om mee te denken over sociale media-uitingen, nieuwe spellen, kleurplaten en andere onderdelen voor onze website?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair werk je nauw samen met de televisieredactie om de foto's te maken die gebruikt worden in de Kort Nieuws berichten van het Sinterklaasjournaal. Je hebt ervaring met fotografie en weet hoe je een verhaal kunt vertellen met behulp van foto's.

Daarnaast werk je nauw samen met de redacteur Nieuwe Media om ervoor te zorgen dat de website van Het Sinterklaasjournaal er aantrekkelijk uitziet voor de doelgroep. Je denkt mee over nieuwe ideeën om ons platform nog beter te maken.

Naast het maken van foto’s voor het televisieprogramma, schrijf je ook korte nieuwsberichten voor de website en ben je bereid om kleinere taken op te pakken, zoals het ondersteunen bij het beantwoorden van e-mails, het testen van de spelletjes en het uitvoeren van andere taken die bijdragen aan het succes van onze website.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een leerzame stageplek voor 3 à 4 maanden met veel verantwoordelijkheid en vrijheid.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Creatief, met een passie voor fotografie en online media
  • Zelfstandig
  • Durft initiatief te nemen
  • Affiniteit met kindertelevisie

Werken bij NTR

Meer over dit bedrijf

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Kunststof, van Het Verhaal van Nederland tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280