Schud jij het ene na het andere vlijscherpe artikel uit je mouw, zoek jij voortdurend het randje op en wil je stage lopen bij het leukste en spraakmakendste Mediabedrijf van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

RUMAG is een dynamisch en jong bedrijf waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit. Het is dan ook niet gek dat er bij RUMAG veel duizendpoten werken. Herken jij jezelf hierin? Top! Want, naast het mee bedenken en produceren van artikelen voor RUMAG, zal je dit ook gaan doen voor andere subkanalen.

Wat
BIEDEN WIJ?

RUMAG en de gerelateerde brands bieden een marktconforme (stage)vergoeding en een dynamische werkomgeving met ruimte voor persoonlijke groei. Naast een informele werksfeer en super gedreven en leuke collega’s bieden wij je ook de mogelijkheid om zowel op kantoor als in je eigen omgeving te werken. *Start datum in overleg.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je zit in je tweede, derde of vierde jaar van een media gerelateerde HBO studie (Media Informatie Communicatie of Journalistiek) of hebt je studie afgerond;
  • Je hebt ervaring of wil ervaring opdoen met:
  • WordPress en seo; Je bent creatief en hebt geen moeite om op wekelijks basis nieuwe artikelideeën te pitchen;
  • Je bent niet op je mondje gevallen en beweegt je makkelijk in een creatief team;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

Werken bij RUMAG

Meer over dit bedrijf

RUMAG is een dynamisch en jong bedrijf waarbij er veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit. Het is dan ook niet gek dat er bij RUMAG veel duizendpoten werken. Herken jij jezelf hierin? Top! Want, naast het mee bedenken en produceren van video concepten voor RUMAG, zal je dit ook gaan doen voor alle andere subkanalen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Ilse Rood

Ilse Rood

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 281