Reshift Digital BV in Haarlem heeft een stageplek redactie coördinatie. Wij organiseren evenementen op het gebied van IT en onderwijs en onderhouden daarnaast de bijhorende (offline en online) kanalen. Ben jij een duizendpoot op het gebied van nieuwe media en organiseren? Dan zoeken we jou (en jij ons)!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Met de vijf leukste collega’s, die je op maandagmorgen heerlijk mag vertellen over je weekend als je ook maar even luistert naar hun avonturen, ga je aan het werk aan voor verschillende developer communities. Naast online en socialmedia zijn wij ook het productiehuis van veel video en events.

Verder kun je aangeven wat je wilt leren en maken we daar graag ruimte voor. Berichten maken voor social media kanalen, artikelen aanmaken in CMS en publiceren voor de verschillende websites, samenstellen van nieuwsbrieven, copywriting, leuke socials verzinnen voor onze kanalen, videoproducties en DJ’en tijdens de borrel van ons evenement.

Het mag en kan allemaal! In de tijd dat je stage loopt organiseren we samen J-Fall, het grootste Java evenement van de Benelux. Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar, misschien ben je er dit jaar wel bij!

Wat
BIEDEN WIJ?

Als stagiair helpen wij je een duizendpoot te worden of je juist te specialiseren op één vlak. Je krijgt begeleiding van een ervaren en informeel professioneel team. Tijdens je stage laten we je kennis maken met alle facetten van het vak. De lijnen zijn kort dus je werkt direct samen met de iedereen uit het team en dat zien wij als een enorm pluspunt.

Naast een stagevergoeding krijg je een mooie werkplek, veel gezelligheid, goede borrels, een potje trefbal als je zin hebt en we rekenen er op dat je ons kan uitbreken tijdens de volgende escape room! Daarnaast ga je weg als een stagiair die in een korte tijd enorm veel ervaring heeft kunnen opdoen.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Ben jij een creatieve, initiatiefrijke en ondernemende student op HBO niveau en heb je een gezonde interesse voor redactiewerk en nieuwe media?

Werken bij Reshift Digital BV

Meer over dit bedrijf

Reshift is het grootste tech-gespecialiseerde mediahuis van Nederland. Onze merken – zoals Computer Idee, Kieskeurig, Computer!Totaal, Tips & Trucs, Zoom, MacWorld, PCM, Power Unlimited en Media Totaal – zijn toonaangevend en bieden unieke mogelijkheden. Daarnaast organiseren we boeiende seminars en evenementen zoals de IPON, hét innovatie-event voor het onderwijs, de Jfall en Jspring, Devnation en FutureTech. Voor onze relaties ontwikkelen we uitdagende campagnes en authentieke content die geoptimaliseerd is voor o.a. mobiel, online, video, print en events. Zo dragen we direct bij aan het vergroten van de merkbekendheid, beleving en het rendement.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280