Voor het dagelijkse radioprogramma Lunchroom zoeken wij een stagiair met een neus voor nieuws, die niet bang is om te bellen en graag de straat op gaat voor radioreportages en voxpops, maar ook langere interviews in de studio kan voorbereiden. Het programma is elke dag te beluisteren van 12.00 uur tot 15.00 uur.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN


  • Je maakt reportages, doet (live) verslag van nieuwsonderwerpen en gaat de straat op om de mening van Noord-Hollanders te peilen over actuele onderwerpen.

  • Je denkt mee over interessante studiogasten, nodigt ze uit voor een gesprek in de studio en bereidt de interviews inhoudelijk voor.

  • Je draait mee met de nieuwsredacteur die de bulletins maakt voor de verschillende programma's van NH Radio.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een leerzame radio-stage in een modern mediabedrijf waar je volop meewerkt aan onze uitzendingen en snel en vaak op de radio te horen zult zijn.


Je krijgt verantwoordelijkheid en ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Uiteraard krijg je stagebegeleiding en ontvang je een passende stagevergoeding. De standplaats is Amsterdam.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je hebt een neus voor nieuws en bent geïnteresseerd in mensen en hun levensverhalen
  • Je bent zelfstandig en niet bang om de telefoon te pakken
  • Je hebt gevoel voor humor, bent stressbestendig en communiceert op een heldere manier met je collega's
  • Een rijbewijs is niet verplicht, maar wel handig. Noord-Holland is groot!

Werken bij NH Media

Meer over dit bedrijf

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zijn uitgever van de mediamerken NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. Samen informeren, inspireren en verbinden wij de stad en de regio. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app's, websites, social media, radio en tv.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280