Neem jij niet zomaar alles klakkeloos aan? Vraag jij altijd door en wil je precies weten hoe het zit? Dat komt mooi uit: Radar zoekt een nieuwe redactie stagiair voor het komende TV-seizoen!

Radar behandelt consumentenonderwerpen in de breedste zin van het woord. Radar waarschuwt je voor onjuiste praktijken, checkt claims die je voorbij ziet komen op TikTok, duikt in de wereld van de voedselveiligheid en helpt je bij het uitzoeken van de beste verzekering. Daarbij streeft Radar ernaar niet alleen zaken aan het licht te brengen, maar ook bij te dragen aan een oplossing.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat ga je doen?

De doortastende stagiair die wij zoeken bedenkt en onderzoekt onderwerpen die geschikt zijn voor onze wekelijkse televisie-uitzending. Je hebt geen telefoon- of autoriteitenvrees. Je werkt mee aan de vaste rubriek van Fons Hendriks en denkt mee over vormgeving en montage. Je mag mee met de verslaggever op pad. Verder schrijf je achtergrondartikelen (bij je eigen items) voor onze veelgelezen site. Je leert bij Radar dus alle facetten van het maken van een live televisieprogramma.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt stage lopen op de redactie van het best bekeken consumentenprogramma van Nederland. Wij nemen uitgebreid de tijd om je alle kneepjes van het vak te leren. Bij ons krijg je de vrijheid en de middelen om je eigen items te bedenken en tot leven te brengen. Uiteraard krijg je een stagevergoeding van € 475,- bruto bij een fulltime stage.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent beschikbaar van 5 aug tot en met 23 dec voor 36 uur per week;
  • Je kunt zelfstandig en gestructureerd werken;
  • Je bent doortastend, creatief en collegiaal;
  • Je bent stressbestendig en schrikt niet van lastige woordvoerders;
  • Je hebt een brede algemene ontwikkeling, volgt het nieuws en je bent op de hoogte van -actualiteiten;
  • Je volgt een opleiding journalistiek, communicatie of een andere relevante opleiding;
  • Bij voorkeur heb je al een eerste stage afgerond;
  • Daarnaast heb je een gezond wantrouwen, geen autoriteitenvrees en stel je graag kritische vragen;
  • Je moet tijdens je stageperiode iedere maandagavond tot 22.00 uur beschikbaar zijn om aanwezig te zijn bij onze live-uitzending.

Werken bij AVROTROS

Meer over dit bedrijf

AVROTROS. DE OMROEP VOOR ONS. AVROTROS is een omroep die verbindt en verrijkt. AVROTROS is er voor cultuur en rechtvaardigheid. De omroep voor ons. Dat betekent dat we er voor iedereen zijn. ‘Ons’ staat voor het saamhorigheidsgevoel dat Nederland sterker maakt. Om dat elke dag vol trots te kunnen laten zien en horen, vinden we het belangrijk dat elke medewerker bij AVROTROS mag zijn zoals die is. Jouw kwaliteiten en talenten worden hier gezien en verder ontwikkeld. Samen inspireren we elkaar om nieuwe, betere programma's te maken. Voor ons. Heel Nederland.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280