Luister je wel eens naar De Supergaande Podcast? Of Ik Weet Je Wachtwoord? Of podcasts van Hef, Najib Amhali, Yous&Yay of Carice van Houten? Dan heb je sowieso het geluid van De Stroom door je oren horen klinken. Wij zoeken een creatieve redactie stagiair die onze podcasts nóg beter kan maken!

De Stroom is een mediabedrijf in Amsterdam, dat in totaal vijftien verschillende podcasts maakt. Van cybercrime tot comedy en van bedverhalen tot vaderschap. Ons team denkt dagelijks na over de meest boeiende gasten, het beste geluid, oogverblindende video en awesome decors.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

De Stroom is op zoek naar een bevlogen en gedreven redactie stagiair die ons team voor enkele maanden fulltime komt versterken.

Tijdens je stage doe je echt álles: van researchen en gasten produceren tot zelf interviews opnemen en monteren. Daarnaast help je mee met het publiceren van deze content op alle verschillende mediaplatforms.

Wat
BIEDEN WIJ?

 • Een fijne werksfeer met natuurlijk hele leuke collega’s, waarbij iedereen gelijkwaardig is;
 • Een veelzijdige en avontuurlijke stage waar je echt je eigen invulling aan kan geven;
 • Een stagevergoeding van €500 en een reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om je creatieve ideeën te pitchen en uit te werken. Er is echt volop ruimte voor je eigen input;
 • Verantwoordelijkheid, vertrouwen en de kans om veel te leren van ons team van mediamakers;
 • Een stageplek met een kantoor en opnamestudio in hartje Amsterdam!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zijn op zoek naar creatieve en enthousiaste kandidaten die bezig zijn met een opleiding, het liefst in de richting van Journalistiek en/of Media.

 • Je hebt affiniteit met – en een goede kennis van podcasts;
 • Je bent op de hoogte van de mediawereld: van de populairste trending-video’s tot de beste series en meest interessante makers;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en beschikt over een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je beschikt over een brede interesse: je bent altijd op zoek naar interessante verhalen, nieuwe formats en boeiende vertelvormen; 
 • Kennis van montageprogramma’s zoals Adobe Premiere en/of Audition is zeer gewenst;
 • Je bent flexibel, zoekt altijd naar oplossingen en schrikt niet van korte deadlines.

Het belangrijkst vinden we dat je enthousiast bent, veel initiatief neemt en zin hebt om samen met ons mooie producties te maken!

Werken bij De Stroom

Meer over dit bedrijf

Wij zijn De Stroom! Een podcastlabel met vernieuwing en lef als kernwaarden. Wij bouwen samen met de meest talentvolle en uitgesproken makers aan podcasts en platformen, waarmee we unieke groepen luisteraars bereiken. Je komt ons overal tegen. Of je nou graag naar Carice van Houten, Najib Amhali of Hef luistert? Wij maken het. Met een netwerk van vijftien podcasts en een maandbereik van anderhalf miljoen plays zijn we er altijd en overal.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280