Houd je van mooie menselijke en maatschappelijke verhalen en deins je niet terug voor een beetje zingeving, dan zoeken wij jou! Het maken van televisie is een dynamisch vak. Wil jij leren wat er allemaal bij komt kijken? En heb je interesse in wat mensen drijft? Dan hebben wij een mooi aanbod voor je!

Kom stagelopen bij de redacties van Petrus in het land en De verwondering van KRO-NCRV. Petrus in het land is een wekelijks magazine met verhalen van geloof, hoop en liefde uit protestantse kerken in Nederland. De verwondering is een wekelijks, inspirerend interviewprogramma met Annemiek Schrijver. Beide programma’s worden uitgezonden op NPO 2.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Stagiairs bij Petrus in het land en De verwondering ondersteunen de redactie met hun werkzaamheden:

  • Meedraaien in het redactie-proces: research, interviewen, verslagen maken en gasten voorbereiden
  • Bijhouden van sociale media
  • Onderwerpen en/of gasten aandragen
  • Assisteren op opnamedagen

Wat
BIEDEN WIJ?

Als stagiair draai je in eerste instantie volledig mee met het team van Petrus in het land. Daarna schuif je ook aan bij De verwondering. Je werkt aan de inhoud van onze programma’s in kleine, gezellige teams waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en je leert KRO-NCRV kennen: een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wil je veel leren over alle facetten van het televisievak? Dan is dit een stage voor jou!

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV gelooft dat de wereld eerlijker, groener en liever kan. Daarom maken we programma’s zoals Keuringsdienst van waarde, BinnensteBuiten en Boer zoekt vrouw. Programma’s die jou anders laten kijken. En ook meteen een handje helpen om anders te doen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280