Het maken van televisie is een dynamisch vak. Wil jij leren wat er allemaal bij komt kijken? En heb je interesse in wat mensen drijft? Dan hebben wij een mooi aanbod voor je! Sla je vleugels uit en kom stagelopen bij de redacties van Petrus in het land en De Verwondering van KRO-NCRV. Petrus in het land is een wekelijks magazine met verhalen van geloof, hoop en liefde uit protestantse kerken in Nederland.

De Verwondering is een wekelijks, inspirerend interviewprogramma met Annemiek Schrijver. Beide programma’s worden uitgezonden op NPO 2.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Stagiairs bij Petrus in het land De Verwondering ondersteunen de redactie met hun werkzaamheden:

  • Meedraaien in het redactie-proces.
  • Bijhouden van en schrijven voor sociale media.
  • Persberichten schrijven
  • Onderwerpen en/of gasten aandragen
  • Assisteren op opnamedagen

Wat
BIEDEN WIJ?

Als stagiair draai je in eerste instantie volledig mee met het team van Petrus in het land. Daarna schuif je ook aan bij De Verwondering. Je werkt aan de inhoud van onze programma’s in kleine, gezellige teams waar je veel verantwoordelijkheid krijgt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Houd je van mooie menselijke en maatschappelijke verhalen en deins je niet terug voor een beetje zingeving, dan zoeken wij jou!

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280