Heb je interesse in wat mensen drijft? Durf je mee te discussiëren over maatschappelijke dilemma’s? En lijkt het je leuk om actief mee te werken aan drie wekelijkse televisieprogramma’s? Dan is deze stage echt wat voor jou!

Sla je vleugels uit en kom de redacties van Petrus in het land, De Verwondering & Jacobine op 2 versterken. Petrus in het land, is een wekelijks magazine met verhalen van geloof, hoop en liefde uit Protestantse Kerken in Nederland. De Verwondering is een inspirerend interviewprogramma met Annemiek Schrijver op de zondagmorgen van NPO 2. Jacobine op 2 is de levensbeschouwelijke talkshow van Jacobine Geel op de zondagmiddag van NPO 2.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Stagiairs bij Petrus in het land/ De Verwondering / Jacobine op 2 ondersteunen de redactie met hun werkzaamheden:  • Meedraaien in het redactie-proces: research, draaiboek maken, repeteren en daarna draaien!

  • Bijhouden van sociale media

  • Onderwerpen en/of gasten aandragen

  • Assisteren op opnamedagen

Wat
BIEDEN WIJ?

Als stagiair draai je in eerste instantie volledig mee met het team van Petrus in het land. Daarna schuif je ook aan bij De Verwondering en Jacobine op 2. Je werkt aan de inhoud van onze programma’s in kleine, gezellige teams waar je veel verantwoordelijkheid krijgt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Heb je een antenne voor zingeving en maatschappelijke en menselijke verhalen, dan zoeken wij jou!

Werken bij KRO-NCRV

Meer over dit bedrijf

KRO-NCRV is een mediaorganisatie met een maatschappelijk relevant geluid die midden in de samenleving staat. We maken programma’s voor radio, tv en online waarin mensen zelf hun verhaal vertellen. Programma’s met soms ontroerende, grappige en inspirerende verhalen en soms met kritische verhalen die lef tonen en taboes bespreekbaar maken. Die verhalen, klein of groot, gaan altijd over mensen. Met die verhalen bouwen we bruggen en brengen we mensen bij elkaar. Onze programma’s zijn herkenbaar aan kwaliteit, respect, betrokkenheid, authenticiteit en vernieuwing.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280