Jij houdt van schrijven, bent geïnteresseerd in het leven van ouders met opgroeiende kinderen en zoekt graag naar onderwerpen die voor hen relevant zijn. Jij bent de stagiair die wij zoeken bij het EO-team ‘Opgroeien Gezin’! Ons team maakt content over relaties, opvoeding en alles wat daarbij komt kijken. Denk bijvoorbeeld aan de tv-programma’s ‘Meer dan verwacht’ en ‘Handen aan de couveuse’, het magazine Pubergedoe en online content voor Eva.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Binnen ons team draag je jouw steentje bij door ouders en experts te interviewen. Je schrijft over diverse onderwerpen artikelen die te maken hebben met opvoeding. Deze onderwerpen plaats je op onze website en deel je via de socials van Eva (eva.eo.nl). Je werkt en denkt mee aan nieuwe crossmediale projecten rondom opvoeding.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt terecht in een dynamische en creatieve mediaomgeving, waarin we een actieve en zelfstandige werkhouding aanmoedigen. Naast het harde werken is er ook ruimte voor een grapje en een praatje. Je doet veel ervaring en kennis op met het schrijven van pakkende artikelen die de doelgroep wil lezen.

Het zal een uitdagende periode zijn in een mooi en vooruitstrevend bedrijf, waarin we de nieuwste ontwikkelingen op de voet volgen

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een relevante HBO- of universitaire opleiding zoals journalistiek of communicatie.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je hebt ervaring met social media, doordat je daar zelf ook te vinden bent 
  • Je bent bekend met SEO schrijven 
  • Je hebt enige affiniteit met het christelijk geloof

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De EO is een eigentijds christelijk mediabedrijf wat onderdeel uitmaakt van het publieke bestel. Overtuigd van Gods liefde voor iedereen, vertellen we verhalen. We willen verhalen laten horen die ertoe doen en die mensen inspireren. Verhalen die gaan over geloven, maar ook over belangrijke thema’s. Samen met zo’n 400 professionals maken we content voor tv, radio, online, bladen en organiseren we evenementen. De EO is een inspirerende, professionele en gastvrije organisatie waar verbinding voorop staat.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280