Wil jij meebouwen aan een nieuw platform van de NPO? Een platform dat dé reisgids gaat worden naar álles van de publieke omroep? Van tv-programma tot podcast tot artikel tot online serie. Kom dan stage lopen als online redacteur bij de NPO.nl!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Je gaat aan de slag in een klein team waar je veel ruimte krijgt om mee te denken over dit nieuwe platform. Op dagelijkse basis zorg jij ervoor dat de site up to date blijft met nieuwe en relevante content van alle publieke omroepen. Je struint omroepsites en omroepsocials af om erachter te komen wat speelt, bij de omroepen én dus in de samenleving. Je houdt de contentplanning in de gaten en hebt ideeen voor een nog efficientere workflow. Je werkt nauw samen met het social team van NPO.nl (50.000 volgers op Instagram en 133.000 volgers op Facebook) en draagt ideeen aan voor nieuwe thema's en specials.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een stageplek waarbij je veel ruimte krijgt om eigen kennis en expertise te delen en tegelijkertijd veel ervaring opdoet op het gebied van online redactie en marketing. Je helpt bouwen aan een platform waar straks miljoenen Nederlanders gebruik van gaan maken. Dat staat toch mooi op je cv.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je hebt veel affiniteit met de publieke omroep en vindt het interessant om mee te bouwen aan een nieuw platform dat continu in ontwikkeling is. Je vindt het leuk om naar de concurrent te kijken: hoe doen zij het? Je denkt van nature vanuit de gebruiker: hoe gebruiksvriendelijk is dit voor de doelgroep? Tot slot heb je een goede werkplek thuis, want vanwege corona werken we nog steeds veel vanuit huis helaas.

Werken bij NPO (Nederlandse Publieke Omroep)

Meer over dit bedrijf

NPO is open voor iedereen. Dat willen we voor en achter de schermen weerspiegelen in onze organisatie. In gender, leeftijd, opleiding, geografische spreiding, culturele achtergrond of handicap. NPO streeft naar een divers personeelsbestand en een inclusieve cultuur. Want wij geloven in een publieke omroep, die de kracht van diversiteit gebruikt om tot nog betere resultaten te komen. Onze vacatures staan daarom open voor iedereen.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280