Voor de redactie van het NPO Radio1-programma Dijkstra & Evenblij Ter Plekke - op zondagavond van 20.00 tot 22.00 uur - zijn wij vanaf medio augustus 2021 op zoek naar een enthousiaste, creatieve en nieuwsgierige stagiair.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • Je werkt actief mee aan de uitzendingen van Dijkstra & Evenblij Ter Plekke
  • Je denkt mee over onderwerpen die bij het programma passen
  • Je bereidt inhoudelijk onderwerpen voor het programma voor. Dit houdt in dat je gasten zoekt, voorgesprekken voert en de opzet schrijft
  • Je bent in het land op locatie aanwezig bij de uitzendingen (op zondag), ontvangt daar je gasten en bereidt hen voor voor de uitzending
  • Je houdt contact met de programmamakers en woont redactievergaderingen en brainstormsessies bij

In deze coronatijden werkt de redactie zowel vanuit huis als vanuit Hilversum. Mochten de regels tijdens jouw stage nog gelden, dan verwachten we dat ook jij een deel van je werkzaamheden zelfstandig thuis uitvoert en dat je een deel van de tijd in Hilversum bent.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wij bieden jou een stage bij het leukste programma van de leukste omroep van Nederland. Je leert heel Nederland kennen en werkt in een goede teamsfeer. Eigen initiatief loont en wij durven wel te stellen dat je na je stage het liefst nooit meer weggaat.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je volgt een opleiding die journalistiek/communicatie/media gerelateerd is, maar schroom niet te solliciteren als je iets anders studeert.
  • Je bent flexibel, creatief en proactief.
  • Je maakt gemakkelijk contact, bent niet bang iets te proberen.
  • Je vindt het leuk om bijzondere verhalen op te sporen en het land in te gaan. Een voorliefde voor sportverhalen is een pré.

Kortom: je bent een stevige kracht op een dynamische plek.

Werken bij BNNVARA

Meer over dit bedrijf

BNNVARA verzorgt zo’n 3000 uur televisie en 5000 uur radio per jaar. Daarnaast organiseren we evenementen en knallen we dagelijks heel wat kilobytes de cyberruimte in. We maken programma’s als Zembla, Spuiten en Slikken, De Wereld Draait Door, De Nieuws BV, First Dates en #BOOS. BNNVARA wil een open, gelijkwaardige en rechtvaardige samenleving. We maken verhalen die nodig zijn, en die ertoe doen. Nieuwe en waardevolle verhalen die jou het liefst vol raken. De best verkrijgbare versie van de waarheid: die moet altijd boven tafel. Dat willen we delen. En in het beste geval zelfs is dat zó positief, leerzaam en meeslepend, dat je in beweging komt. Daarvoor gooien wij alles in de strijd.

De weergegeven reviews zijn van oud stagiairs.
Nog geen reviews beschikbaar

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent 035 6466 280