Voor het online platform NPO Kennis zijn we op zoek naar een redactionele kracht, die een goed gevoel heeft voor actuele onderwerpen, voor het zoeken naar geschikte fragmenten en bovenal over een fijne, heldere pen beschikt. Affiniteit en handigheid met het zelf monteren van video-items en social media is een pre.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Educatieve en urgente verhalen creëren in ons format (korte teksten, afgewisseld met video, infographics en interactie). Van het pitchen van je ideeën in het redactieoverleg, tot het doen van videoresearch in het archief van Beeld en Geluid, van het schrijven van een script tot het visueel aankleden van je verhaal. Je doet het allemaal.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een plek met leuke collega's waar je snel en zelfstandig (online) de kneepjes van het vak kunt leren.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je doet MBO, HBO of WO, wilt weten hoe het zit en hebt affiniteit met actualiteit. Je neemt verantwoordelijkheid, bent een zelfstandige teamplayer en werkt punctueel en nauwgezet. Natuurlijk heb je een vlotte pen! Skills op vlak van editen, vormgeving e.d. is absoluut een pre.

Werken bij NTR

Meer over dit bedrijf

De NTR maakt speciale programma's voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Kunststof, van Het Verhaal van Nederland tot Nieuwsuur. De NTR is een publieke omroep met wettelijke taken. Deze taken liggen op het gebied van informatie, educatie, cultuur, jeugd en diversiteit. We willen inspirerende programma’s maken, die een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het kritisch vermogen van mensen. We kiezen daarbij voor een divers aanbod met oog voor specifieke thema’s en doelgroepen, die anders onderbelicht blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280