Wil jij meewerken aan een nieuw kritisch programma over eten? Ben jij nieuwsgierig en leergierig? Vanaf mei/juni 2023 zoeken we jou!

Dit nieuwe studioprogramma wordt dé plek waarin je alles te weten kan komen over wat je eet. Hoe maak je als consument de juiste en beste keuze voor jezelf, je portemonnee en een betere wereld? We trekken er op uit, we praten met experts en we onderwerpen ons eten aan verschillende tests. We zijn opzoek naar een redactiestagiaire die vanaf mei/juni 2023 voor minimaal 4 maanden op onze redactie in Amsterdam de nodige ervaring kan opdoen.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

  • De redactie ondersteunen met de research naar onderwerpen.
  • Nieuwe onderwerpen zoeken.
  • Vergaderingen bijwonen en input leveren.
  • Voorbereiden items.

Wat
BIEDEN WIJ?

Als stagiair bij van ons programma ben je volwaardig lid van een bevlogen en gezellig team. Je komt in een professionele omgeving waar je in korte tijd veel kan leren en verantwoordelijkheden krijgt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zoeken een energieke, leergierige student: Staat ingeschreven bij een HBO- of WO-opleiding bij voorkeur Journalistiek. Interesse heeft in de wereld van de voeding en marketing interessant. In bezit van Rijbewijs B.

Werken bij BlazHoffski Productions

Meer over dit bedrijf

BlazHoffski Productions BV is een creatieve organisatie met een informele werksfeer. Programma's die wij maken zijn o.a.: ‘Verborgen Verleden’, 'De Keuringsdienst van Waarde', ‘Wie denk je wel dat je bent’ en ‘Hello Goodbye’.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280