Heb jij een passie voor online redactie én voor muziek? Dan is het nu je kans om dit te combineren in een superleuke stage bij de EO. Voor het programma Nederland Zingt zijn wij op zoek naar een enthousiaste redactie stagiair die ons wil komen versterken. We zijn op zoek naar zowel HBO- als MBO-studenten. De werkzaamheden worden op jouw capaciteiten aangepast.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

In je stage ga je aan de slag op de online redactie van Nederland Zingt. Je monteert muziekvideo’s en plaatst deze op de website, socials en op YouTube. Daarnaast ga je op zoek naar mooie verhalen bij christelijke liederen en nieuwe christelijke muziek om te delen. Ook mag je zelf op pad om te draaien met een camera om mensen of artiesten te interviewen.

Wat
BIEDEN WIJ?

Wat is Nederland Zingt? Nederland Zingt is hét christelijke muziekprogramma van de NPO. Het wordt al jaren door de EO gemaakt. In het programma zingen we samen mooie liederen. Op onze website plaatsen we de liederen die we uitzending en delen we nieuwe christelijke muziek. Daarnaast hebben we een YouTube-kanaal met veel trouwe abonnees.

We bieden jou een leuke, leerzame en uitdagende stage aan!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent een enthousiaste journalist in opleiding die affiniteit heeft met christelijke muziek
  • Je bent creatief, niks is jou te gek
  • Je schrijft met gemak leuke teksten
  • Je bent leergierig
  • Enige ervaring met een camera bedienen is een pré

Werken bij EO

Meer over dit bedrijf

De Evangelische Omroep (EO) is een eigentijds mediabedrijf (met televisie, radio, internet, bladen en evenementen) en heeft jaarlijks tientallen stageplaatsen om bij te dragen aan de ontwikkeling van jonge professionals. De missie van de EO is om het goede nieuws van Jezus Christus door te geven aan de samenleving. De bedrijfscultuur is open en er is veel aandacht voor opleiding, ontwikkeling, flexibiliteit en kwaliteit van medewerkers.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280