Het digitale team van Paramount is voor de zomerperiode (het liefste vanaf 1 juli) op zoek naar een REDACTIE STAGIAIR(E) voor het maken van nieuwe online content voor het YouTube kanaal van MTV & Nickelodeon in Nederland en België. Ben je een kei in het bedenken van concepten en vind het leuk om samen te werken in een jong gezellig team. Solliciteer dan snel!

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair ben je onderdeel van ons team. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheden en gaat zelfstandig aan de slag. Jouw werkzaamheden bestaan uit: het bedenken van concepten, deze uitwerken en vervolgens ook gaan maken. Je bent helemaal betrokken bij het proces van A tot Z. Daarnaast stel je samen met onze redacteur de scripts samen, doe je research en ben je op draaidagen aanwezig om het team redactioneel te ondersteunen.

Wat
BIEDEN WIJ?


  • Je draait echt 100% mee, je bent onderdeel van het team dat meermaals per week content bedenkt en creëert

  • Koffie halen we zelf!

  • Je krijgt veel verantwoordelijkheden en gaat zelfstandig aan de slag

  • Werken in het mooiste kantoor van Nederland. Op de bruisende NDSM-werf

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je hebt een relevante opleiding.
  • Je bent een flexibele, stressbestendige, hardwerkende student en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit 
  • Je functioneert goed in een klein team, voelt je snel op je gemak, bent niet bang zelfstandig zaken op te pakken, hebt een proactieve houding en je weet wat er gebeurt op social media/ YouTube
  • Je bent communicatief sterk en beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed 
  • Je beschikt over een groot inlevingsvermogen en een dosis creativiteit.

Werken bij Paramount

Meer over dit bedrijf

Paramount Network is één van de grootste internationale mediabedrijven ter wereld met veel van ’s werelds meest iconische merken. Naast internationale shows brengen we lokaal geproduceerde shows voor televisie en web. De zenderportfolio bestaat uit  MTV, Comedy Central, Spike en Nickelodeon. Naast het aanbieden van innovatieve streamingdiensten en digitale videoproducten, biedt Paramount Network krachtige mogelijkheden in productie-, distributie- en advertentieoplossingen voor partners op vijf continenten en in meer dan 180 landen.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280