Sinds 2011 zendt HUMAN mediaprogramma’s uit vol journalistiek speurwerk naar verschil tussen beeldvorming en werkelijkheid en naar publieke opinievorming – denk aan Medialogica. Elke zondag is daar ook Mediastorm, een nieuw wekelijks actueel mediaprogramma.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als stagiair voer je redactie, researchwerk en af en toe productionele werkzaamheden uit voor Mediastorm. Op dinsdag tot en met vrijdag op de redactie en op zondag in de studio. Je bent nauw betrokken bij de ontwikkeling en je draagt zelf ook ideeën aan. Ook ondersteun je de redactie en productie en denk je mee over de content.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een diverse en persoonlijke stage in een klein en compact team.

Je wordt een belangrijk onderdeel van onze redactie en we vinden het belangrijk je een stage te bieden die bij jou past. Je eigen ontwikkeling staat voorop. We werken met veel humor, liefde en aandacht aan ons programma en zoeken iemand die dat met ons deelt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

We zoeken iemand die: zelfstandig kan werken enthousiast en stressbestendig is nieuwsgierig en proactief is aandacht heeft voor details en accuraat werkt het leuk vindt om te bellen graag en veel nieuws volgt een journalistieke achtergrond

Werken bij HUMAN

Meer over dit bedrijf

Kom jij werken bij onze geëngageerde mediaorganisatie? Als publieke omroep en spil in het maatschappelijke netwerk agendeert HUMAN actuele thema’s. Met kwaliteitsprogramma’s op tv, radio, internet en locatie bieden we stof tot nadenken bij het vormen van je mening en het nemen van verantwoordelijkheid voor jouw rol in de samenleving.
HUMAN wil een kritische mediabeweging zijn, een netwerkorganisatie, waarin intensief wordt samengewerkt met vrienden, publiek en met verwante culturele, maatschappelijke- en mediaorganisaties. br> HUMAN is bekend van programma’s zoals Klassen, De Wasstraat, Brainwash, 2Doc Kort, Medialogica, Het Filosofisch Kwintet, De Publieke Tribune, Scheiden met Stine, Spoken Word Sessies, Naakt en HUMAN Hub.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280