Wat is nou een podcast die anderen volgens jou echt zouden moeten luisteren? Als jij het antwoord hebt op die vraag, is deze stage bij Listn misschien wel perfect voor jou.

Listn is dit jaar gelanceerd als het nieuwe podcastplatform van de FD Mediagroep. Wij tippen onze volgers de beste podcasts voor professionals. Dat doen we via een site, nieuwsbrief, social en uiteraard via alle bekende podcastapps.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Voor de redactie van Listn.nl zoeken we naar een stagiair die samen met ons de beste podcasts van Nederland komt tippen. Van geo-politiek tot kantoorperikelen - jij luistert en tipt de podcasts die anderen echt niet gemist mogen hebben. Je weet wat een goede podcast is en je hebt de skills om hier vervolgens een enthousiaste tip over te schrijven.


Doordat je in een klein team komt werken, is er veel ruimte voor eigen inbreng. Je zult tijdens je stage veel contact hebben met de collega's van het FD en BNR Nieuwsradio. Ook bel je met externe tipgevers. Dat zijn echt experts binnen hun vakgebied. Zo hebben wel al tips mogen ontvangen van Michiel Muller van PicNic en Arend Jan Boekesteijn.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt terecht in een startup binnen een groot mediabedrijf. Dat betekent enerzijds dat je veel vrijheid hebt om nieuwe ideeën uit te werken, maar anderzijds ook dat je veel verantwoordelijkheid krijgt. We bieden je een plek waar je veel kunt leren op het gebied van journalistiek. Verder bieden we je:  • Een stage voor 36 uur per week in het hartje van Amsterdam

  • Mogelijkheden voor een afstudeeronderzoek

  • Stageperiode in overleg

  • Een laptop van de zaak


Ben je enthousiast over deze stage? Reageer dan snel zsm via de sollicitatie knop!

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Je bent gek op podcasts.
  • Je studeert journalistiek of een verwante opleiding.
  • Je kunt eenvoudig de belangrijkste elementen uit een podcast halen en dit omzetten in een tip.
  • Je snapt wat voor podcasts professionals zouden willen luisteren.
  • Je vind het leuk om artikelen te schrijven.
  • Een originele kop verzinnen is voor jou een makkie.

Werken bij FD Mediagroep

Meer over dit bedrijf

FD Mediagroep is het moederbedrijf van Het Financieele Dagblad, BNR Nieuwsradio, FD Business en Company.info: onmisbare bronnen voor zakelijke beslissers. Het zijn verschillende bedrijven met elk hun eigen cultuur, maar allemaal actief in het verzamelen, onderzoeken, ordenen en presenteren van actueel financieel-economisch nieuws en informatie. Daarbij werken ze nauw samen. Zo wordt informatie uitgewisseld tussen het Financieele Dagblad, de redacties van FD Business en BNR, en komen redacteuren regelmatig hun licht opsteken bij de data-specialisten van Company.info.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280