Zoek jij een journalistieke stage die zó leuk en zó leerzaam is dat je straks als een door de wol geverfde redacteur het pand verlaat? Grijp dan nu je kans.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

'We want YOU’ We zoeken nog een stagiair voor het najaar (start: half augustus). De stage is 40 uur per week. Ben je op zoek naar een langere stage? Je moet wel een fulltime student zijn, een OV-kaart met studentenkorting hebben én in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.

Verder is het een werkstage: een onderzoeksopdracht doen, is helaas geen mogelijkheid. Wat we zoeken Begrijp je Photoshop, WordPress en social media? Ben je stressbestendig, verbaal sterk, creatief en noem je jezelf een aanpakker? Dan zou dit wel eens een match kunnen zijn.

Wij verwachten dat je veel bezig bent met online media, een studie volgt op journalistiek vlak en dat je zelfstandig, enthousiast en efficiënt kunt werken. Voor deze stage is het enorm aan te raden als je niet te ver van Naarden woont of bereid bent een tijdelijke kamer in de buurt te zoeken (d.w.z. in Amsterdam/Utrecht/Gooi).

Wat
BIEDEN WIJ?

Kortom…
Ben jij een nieuwsjunk, wil je bij de beste nieuwssite voor vrouwen in de leer en vooral: wil je keihard meewerken aan ons succes?

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Je krijgt veel verantwoordelijkheden, dus je leert uitermate veel bij ons. Er hangt een gezellige, productieve sfeer op de redactie, en gedurende je stage heb je een mentor bij wie je je ei kwijt kunt. De vergoeding is marktconform.

Werken bij Talpa Network

Meer over dit bedrijf

Talpa Network bestaat uit de onderdelen Video (o.m. SBS6, Net5, Veronica, SBS9, KIJK, TV538), Audio (o.m. 538, Sky Radio, Veronica, Radio 10 en JUKE), Social (o.m. StukTV en Gierige Gasten), LINDA. en de eCommerce divisie (o.m. VakantieVeilingen en Actievandedag) en Events. Deze onderdelen worden ondersteund door Media Solutions & het Bureau. Met dit netwerk is het Nederlandse multimediabedrijf meer dan relevant voor de consument en de adverteerder. Originele en bijzondere verhalen vertellen zit in ons dna. Gecreëerd, gecureerd en gedeeld door onze sterke merken en persoonlijkheden. Samen vormen we een uniek lokaal netwerk dat daar is waar en wanneer het jou uitkomt. Of het via een evenement is, op tv, radio, social of een digitaal platform: onze content staat centraal. We willen er dag en nacht zijn, voor jong en oud. Meer dan relevant. Inmiddels zijn we 1.237 dagen, één pandemie, 71 miljoen veilingen, een knikker-hype, honderden miljoenen streamstarts, 523 duizend ANP-berichten en de 200ste LINDA verder. We zijn benieuwd naar jullie verhalen en vooral naar een frisse blik. Bij Talpa Network bieden we de mogelijkheid voor stagiairs om hun persoonlijke leerdoelen te combineren met professionele vaardigheden. Je krijgt bij Talpa Network dé ervaring van A tot Z, je wordt bij ons opgeleid als volwaardig medewerker waardoor je klaar bent voor een vliegende carrièrestart na je opleiding.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280