Zoek jij een uitdagende stage waarin je alle facetten van het tv-maken ontdekt? Dit najaar maken wij voor RTL 4 elke werkdag het dagelijkse live programma Koffietijd. Met vooraf gedraaide instarts en goed voorbereide gesprekken in de studio, waarin journalistiek en entertainment samenkomen.

Wil jij stagelopen op onze redactie? Reageer dan snel.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Onder begeleiding van de redactie, leer je alles wat er komt kijken bij het voorbereiden van een programmaonderdeel. Van het maken van een infosheet, het schrijven van een script, tot aan het begeleiden van je gast in de studio. De redactie bestaat uit verschillende deelredacties waarin diverse onderwerpen aanbod komen. Denk hierbij aan goede doelen, entertainment, gezondheid en lifestyle.

In het begin ondersteun je de redactie, later krijg je de kans om zelfstandig items voor te bereiden.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een groot en gezellig team waarin je volop kansen krijgt om jouw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Een stage bij Talpa Entertainment Productions laat je kennismaken met de wereld van televisie. Wij leiden je op tot een echte professional. Je kunt jouw talent en kennis optimaal ontwikkelen in ons bedrijf. Onze professionals staan klaar om je te begeleiden.

Heb jij de juiste inzet, een goede dosis ondernemerszin en geen 9-5 mentaliteit? Dan zijn er doorgroeimogelijkheden na een stage bij Talpa Entertainment Productions mogelijk.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

  • Een HBO of WO opleiding volgen richting Communicatie, Journalistiek, (interactive) Media;
  • Vanaf half augustus tot midden januari;
  • Standplaats: Amsterdam;
  • Leergierig en pro-actief zijn;
  • Passie hebben voor de opleiding en het behorende vakgebied;
  • Relaxed blijven onder druk, flexibel zijn en communicatief sterk;
  • Een leerzame stageperiode willen hebben, waarin ruimte is voor eigen ontwikkeling en inbreng.

Werken bij Talpa Entertainment Productions

Meer over dit bedrijf

Talpa Entertainment Productions is een Nederlands televisieproductiemaatschappij, die in 2019 is opgericht door mediatycoon John de Mol. Wij ontwikkelen en produceren cross mediale formats voor een breed publiek, gericht op humor, talent en maatschappelijke thema’s. We willen met onze programma’s vermaken, inspireren en verbinden. En met programma’s als We Want More, Marble Mania, Lang Leve de Liefde, Linda’s Wintermaand en Jachtseizoen weten we miljoenen mensen te raken. Graag vertellen we je meer over onze organisatie, idealen en ambities en geven we antwoord op jouw vragen. En uiteraard zijn we benieuwd naar jouw idealen en ambities en hopen we je bij één van onze producties te verwelkomen. Wij zijn onderdeel van Talpa Network, ook zij hebben een pagina met stage mogelijkheden bij oa Radio 538, Stuk TV of LINDA. Talpa Entertainment Productions heeft vestigingen in Amsterdam, Laren (NH) en Eemnes.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280