Ben jij die gedreven nieuwsjunk die overal bovenop zit, alles als eerste wil weten en verslaafd is aan de adrenaline van dagelijkse deadlines? Dan is de redactie van Jinek en Renze op zoek naar jou! Om Eva Jinek maar even te citeren: "Mijn stage heeft mijn hele carrière bepaald. Als stagiair in Washington DC ging er een wereld voor me open en werd ik verliefd: op live televisie maken.”

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Als redactie stagiair ondersteun je de redactie van Jinek en Renze. Je schrijft teksten en doet research. Je zit bij de dagelijkse redactievergaderingen, waar je zelf ook onderwerpen aandraagt en meedenkt over de invulling van de show. Verder begeleid je gasten tijdens de opnames in de studio.

Een unieke kijk achter de schermen bij een van de populairste dagelijkse talkshows van dit moment.

Wat
BIEDEN WIJ?

Je komt te werken in een team van journalisten met verschillende achtergronden, interesses en specialisaties. Een super inspirerende werkomgeving die je met de neus op de feiten drukt.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Wij zoeken iemand die:

  • Een grote passie voor live televisie heeft
  • Het leuk vindt om zaken uit te zoeken en niet bang is om de telefoon te pakken
  • Over sterke communicatieve vaardigheden beschikt
  • Nauwkeurig en efficiënt kan werken
  • Enthousiast, creatief, sociaal en flexibel is en het een uitdaging vindt om iedere dag dé nieuwsgast van de dag aan tafel te krijgen?

Werken bij PilotStudio

Meer over dit bedrijf

PilotStudio produceert intelligente televisieprogramma’s van hoge kwaliteit met een originele twist. Liveshows, factual entertainment, documentaires, entertainment shows, real-life series, commercials, game shows en digital content. PilotStudio is de producent van o.a Jinek, SPLINTR!, Holland-België en Jaïr in Goed Gezelschap.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280