Dat je als journalist goed contact hebt met je publiek is vanzelfsprekend toch? Antwoord jij op die vraag volmondig ‘ja’, dan hebben we een interessante stageplek voor je bij het interactieteam van EenVandaag. Waar ga je aan de slag?

Het interactieteam is een vrij nieuw team op de redactie van EenVandaag. Zeven jonge redacteuren gaan elke dag het gesprek aan met kijkers, luisteraars en lezers van EenVandaag om te horen wat er bij ze leeft om nog beter in te kunnen spelen op hun nieuwsbehoefte. Dat doen ze op allerlei verschillende manieren met als doel een band met het publiek op te bouwen. Omdat dit nergens in Nederland op deze manier gebeurt, krijg je een unieke kans om te ervaren hoe dat werkt en wat het oplevert en kun je daar je steentje aan bijdragen.

Bij AVROTROS geloven wij in de kracht van diversiteit en inclusiviteit. Daarom nodigen we kandidaten met een diverse achtergrond van harte uit om te solliciteren. Wij waarderen de verschillen tussen mensen en willen graag een team samenstellen dat een afspiegeling is van de samenleving waarin wij opereren. We zeggen er eerlijk bij dat we daar nog niet zijn. Als je dat niet erg vindt en daar samen met ons aan wil werken, staan we daar heel erg voor open.

Stage
KENMERKEN

wat
GA JE DOEN

Wat ga je doen? Daar zijn we eerlijk over: we weten het nog niet precies. Deze stageplek bieden we voor het eerst aan, omdat we erin geloven dat goede interactie met het publiek vanzelfsprekend zou moeten zijn voor nieuwe journalisten.

Bij ons leer je hoe wij dat doen en mag je, afhankelijk van wat je wilt en kunt, daar volop aan meedoen. Je moet dan denken aan het meedoen tijdens chats, meewerken aan het schrijven van artikelen, meedenken over video’s, maar misschien wil je ook wel een onderzoekje doen?

Het kan allemaal en we staan open voor jouw ideeën.

Wat
BIEDEN WIJ?

Een aantrekkelijke stage en de kans om veel ervaring op te doen.

Een dynamische werkomgeving in een leuk, jong en enthousiast team.

Een stagevergoeding van € 475,- bruto bij een fulltime stage.

HERKEN JIJ
JEZELF IN DIT PROFIEL?

Herken jij jezelf in dit profiel?

  • Je bent per september 3 tot 6 maanden beschikbaar voor 36 uur per week;
  • Je snapt goed wat interactie is, hebt daar ideeën over en vindt het net zo belangrijk als wij;
  • Je bent nieuwsgierig, bent journalistiek geïnteresseerd en volgt het nieuws goed;
  • Je houdt ervan om na te denken over nieuwe dingen;
  • Je vindt het interessant om meer te leren over het publiek van EenVandaag;
  • Je vindt het leuk om in een enthousiast team te werken;
  • Je bent op het moment van de stage verbonden aan een opleiding.

Werken bij AVROTROS

Meer over dit bedrijf

AVROTROS. DE OMROEP VOOR ONS. AVROTROS is een omroep die verbindt en verrijkt. AVROTROS is er voor cultuur en rechtvaardigheid. De omroep voor ons. Dat betekent dat we er voor iedereen zijn. ‘Ons’ staat voor het saamhorigheidsgevoel dat Nederland sterker maakt. Om dat elke dag vol trots te kunnen laten zien en horen, vinden we het belangrijk dat elke medewerker bij AVROTROS mag zijn zoals die is. Jouw kwaliteiten en talenten worden hier gezien en verder ontwikkeld. Samen inspireren we elkaar om nieuwe, betere programma's te maken. Voor ons. Heel Nederland.

Heb je nog vragen?
OF WIL JE MEER INFORMATIE?

NEEM CONTACT MET ME OP

Belinda Gelsema

Belinda Gelsema

Adviseur Werving Talent +31 35 6466 280